Hyppää sisältöön

Talousvesi on keitettävä osassa Lappeenrannan Rakuunamäkeä loppuviikon ajan – väliaikainen vesipiste tarjolla Väinö Valveen kadulla

Lappeenrannan Rakuunamäen Mannerheiminkadulla, Väinö Valveen kadulla ja Kasarmikadulla asuvien on keitettävä juoma- ja ruuanlaittovetensä loppuviikon ajan, sillä vesiverkostoon on päässyt pintavettä.

Osassa Lappeenrannan Rakuunamäkeä talousvesi on keitettävä loppuviikon ajan, koska siihen on päässyt pintavettä korjaustöiden yhteydessä. Kuva: Yle

Lappeenrannan Rakuunamäellä vesijohdon korjaustyön yhteydessä vesiverkostoon on päässyt pintavettä. Tästä johtuen talousvesi on keitettävä toistaiseksi osoitteissa Mannerheiminkatu 9-15, Väinö Valveenkatu 2-4 ja Kasarmikatu 4-6.

Juoma- ja ruuanlaittovesi on keitettävä vähintään viiden minuutin ajan ennen käyttöä. Vedenkeittimellä kiehauttaminen ei riitä.

Keittämätöntä vettä voi käyttää peseytymiseen normaalisti, ellei siinä ole poikkeavaa väriä tai hajua. Myös astiat voi pestä keittämättömällä vedellä, mutta ne on tämän jälkeen kuivattava huolellisesti.

Väliaikainen vesipiste on järjestetty Väinö Valveen kadun länsipäähän, josta voi käydä hakemassa vettä omiin astioihin.

Verkostosta otetaan tänään keskiviikkona vesinäyte laadun varmistamiseksi ja lopulliset tulokset saadaan tulevana lauantaina. Tuloksista tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja saa tarvittaessa vesihuollon päivystysnumerosta 020 690 467. Lappeenrannan Energia viestii tilanteesta päivittäen häiriötiedotetta verkkopalvelussaan (siirryt toiseen palveluun) sekä jakaa päivitykset Energian somekanavissa Facebookissa ja Twitterissä.

Kiinteistöt voivat myös tilata vedenjakelun keskeytyksiä ja vikatilanteita koskevan häiriöviestin Lappeenrannan Energian verkkopalvelusta (siirryt toiseen palveluun).

Suosittelemme sinulle