Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

NBA asetti strippiklubilla piipahtaneen Lou Williamsin kymmenen päivän karanteeniin

NBA-kuplan jättänyt Lou Williams joutui vaikeuksiin strippiklubilla julkaistun kuvan takia.

Lou Williams.
Kuva: AOP
Timo Uusitalo,
STT–Yle
Avaa Yle-sovelluksessa

Siinä missä esimerkiksi Los Angeles Lakersin Alex Caruso päätti jättää siskonsa häät väliin NBA-koripallokuplan vuoksi, niin Los Angeles Clippersin Lou Williams poistui kuplasta ja pistäytyi reissunsa aikana strippiklubilla.

Williamsille myönnettiin lupa lähteä Floridan Orlandossa sijaitsevasta kuplasta, jossa koripalloliiga NBA aikoo viedä kautensa loppuun. Williams, 33, osallistui amerikkalaismedia ESPN:n mukaan hautajaisiin.

Torstai-iltana Instagramissa julkaistiin kuitenkin kuva, jossa Williams oli Atlantassa sijaitsevalla Magic City -strippiklubilla. Hän piteli kädessään drinkkiä ja naamallaan NBA:n kasvosuojusta. Kuvan julkaisi yhdysvaltalaisräppäri Jack Harlow, joka poisti kuvan myöhemmin.

Williams, joka on valittu sarjan Vuoden kuudenneksi pelaajaksi vuosina 2015, 2018 ja 2019, on kertonut NBA:lle, että kyseessä oli vain klubilla tapahtunut ateriointi hautajaisten jälkeen.

– Kysykää keneltä tahansa joukkuetoveriltani, mikä on lempiravintolani Atlantassa. Kukaan ei biletä. Rauhoittukaa, Williams kirjoitti Twitterissä.

Clippers-valmentaja Doc Rivers oli pettynyt suojattinsa toimintaan. NBA-joukkueet pelaavat Orlandossa tällä hetkellä harjoituspelejä.

– En pysty sanomaan paljoakaan hänen reissustaan. Ne valokuvat ilmestyivät ja ne ovat luonnollisesti asia, jota emme halua nähdä, Rivers sanoi.

NBA kertoi sunnuntai-iltana, että Williams joutuu kymmenen päivän karanteeniin, eikä voi pelata LA Clippersin kahdessa ensimmäisessä pelissä, kun koripallokausi jatkuu Suomen aikaa perjantaiyönä.

Clippers lukeutuu liigan voittajasuosikkeihin.

Suosittelemme sinulle