Hyppää sisältöön

Auto ajoi sisään kauppakeskukseen Helsingin Herttoniemessä – poliisin mukaan sisäänajo vaikuttaa vahingolta

Paikalla ollut Ylen toimittaja kertoo, että kuljettaja ei vastustanut poliisia.

Auto ei ollut poliisin saapuessa enää käynnissä. Poliisin mukaan tapahtunut vaikuttaa vahingolta. Kuva: Tuomas Rimpiläinen / Yle
Pilvi Pitkäranta

Henkilöauto ajoi tänään sisälle kauppakeskukseen Helsingin Herttoniemessä. Tapaus sattui kuuden jälkeen illalla. Helsingin poliisin johtokeskus vahvistaa asian Ylelle ja kertoo, että tapahtunut vaikuttaa vahingolta.

Helsingin poliisi kertoo Twitterissä, että kauppakeskuksen vartija pysäytti sisään ajaneen auton. Tapauksen selvitys on yhä kesken.

Kauppakeskuksessa paikalla ollut Ylen toimittaja Tuomas Rimpiläinen kertoo, että poliisit saapuivat paikalle noin kello 18.20 illalla. Paikalle tuli kaksi poliisipartiota.

Kun Rimpiläinen meni sisään ostoskeskukseen, hän näki, että sisällä oli auto apteekin vieressä. Kuvien perusteella vaikuttaa siltä, että auto olisi peruuttanut apteekin viereisen käytävän ovia päin. Helsingin poliisi kertoo Twitterissä, että tilanteesta aiheutui aineellisia vahinkoja, mutta ei henkilövahinkoja.

Kuljettajan paikalla istuva ihminen oli Rimpiläisen mukaan täysin rauhallinen eikä tehnyt vastarintaa. Auto ei ollut käynnissä.

Rimpiläisen mukaan henkilöauto olisi ajanut ostoskeskukseen sisään liukuovista. Hän kertoo, että ambulanssin henkilökunta tarkisti kuljettajan voinnin tapahtumapaikalla.

Kuvan perusteella auto näyttää peruuttaneen apteekin viereisiin oviin. Kuva: Tuomas Rimpiläinen / Yle
Rimpiläisen mukaan ambulanssin henkilökunta tarkisti kuskin voinnin tapahtumapaikalla. Kuva: Tuomas Rimpiläinen / Yle

Suosittelemme sinulle