Hyppää sisältöön

Nurmon poliisioperaatiossa oli kyse kotietsinnästä

Pohjanmaan poliisi tutkii henkeen ja terveyteen kohdistunutta rikosta. Tutkinnanjohtajan mukaan kukaan ei ole menehtynyt maanantain aamuyön tapahtumissa.

Poliisi on tutkinnallisista syistä vaitonainen Nurmon maanantaisesta kotietsinnästä ja siihen liittyvästä rikosepäilystä. Arkistokuva. Kuva: Minna Rosvall / Yle

Nurmon maanantaisessa poliisioperaatiossa oli kyse kotietsinnästä. Tutkinnanjohtaja Juha Järvelin vahvistaa, että Pohjanmaan poliisi tutkii henkeen ja terveyteen kohdistunutta rikosta.

Järvelin ei tutkinnallisista syistä kerro tapahtumien kulkua, mutta rikos on hänen mukaansa tapahtunut maanantaina aamuyöllä ja se on kohdistunut yhteen henkilöön.

– Kukaan ei ole kuollut näissä tapahtumissa, Järvelin tarkentaa.

Kotietsintä kerhotiloihin

Tutkinnanjohtaja Järvelin kertoo poliisin tehneen kotietsinnän nurmolaisessa kiinteistössä sijaitseviin kerhotiloihin. Ilkka-Pohjalainen (siirryt toiseen palveluun) on aiemmin kertonut, että kerhotilat kuuluvat Cannonball MC -moottoripyöräkerholle. Poliisi ei vahvista, että tilat kuuluisivat kyseiselle moottoripyöräkerholle.

Poliisi meni kerhotiloihin todennäköisesti yllättäen.

– Varmaankin jonkun mielestä, mutta ei poliisin mielestä. Poliisin näkövinkkelistä tämä oli suunniteltu toimenpide, mutta tietysti joku saattaa olla yllättynyt, Järvelin muotoilee.

Suosittelemme sinulle