Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Atletico Madrid kertoi kahdesta koronatartunnasta – vain neljä päivää ennen Mestarien liigan peliä

Atletico pelaa seuraavan kerran torstaina Leipzigia vastaan.

German Burgos, Atletico Madrid
Tiedossa ei ole, ovatko positiivisen testituloksen antaneet pelaajia vai seuran henkilökuntaa. Kuva heinäkuulta la liga -ottelusta. Kuva: Getty Images
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukossa oleva espanjalaisseura Atletico Madrid ilmoitti sunnuntaina, että seurassa tehdyt koronavirustestit ovat paljastaneet kaksi positiivista testitulosta. Atleticon on määrä pelata Mestarien liigan puolivälierä Lissabonissa saksalaista Leipzigia vastaan torstaina.

Tiedossa ei ole, ovatko positiivisen testituloksen antaneet pelaajia vai seuran henkilökuntaa.

– Kaikki edustusjoukkueen jäsenet ja muut seuran Lissaboniin matkaavat ovat käyneet Euroopan jalkapalloliitto Uefan määräämissä testeissä. Tänään sunnuntaina saaduissa tuloksissa on kaksi positiivista. Nämä ovat eristettyinä koteihinsa, Atletico tiedotti.

Atleticon piti matkata Lissaboniin maanantaina, mutta aikataulut, samoin kuin majoittumiset Portugalin pääkaupungissa saattavat nyt muuttua. Seura tekee myös uudet testit pelaajille ja henkilöstölle.

Lue myös:

Vuosikymmenien valmennuskokemus vaihtui nollaan päivään – Juventuksen urheilujohtaja puolustelee Andrea Pirlon palkkausta: "Päätös oli luonnollinen"

Mestarien liigan viimeinen puolivälieräpari ratkesi – Barcelona ja Bayern München etenivät jatkoon

Real-puolustajan musta ilta Manchester Cityn onni – Realin päävalmentaja Zinedine Zidane: "Jatkostani ei tarvitse enempää kysyä"

Mestarien liiga palaa kuukausien tauolta – Gareth Balen tilanne kummastuttaa Manchester City-ottelun alla: "Hän ei halunnut pelata"

Suosittelemme sinulle