Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Bayernin päävalmentaja ylisti Lyonin upottanutta Gnabrya: "Hän on lähellä maailmanluokan pelaajan asemaa"

Bayern Münchenin päävalmentaja Hansi Flick uskoo, että PSG hyökkää sunnuntaina finaalissa yhtä innokkaasti kuin Lyon.

Serge Grabry
Kaksi maalia tehnyt Serge Gnabry sai Hansi Flickilta kehut ottelun jälkeen. Kuva: Miguel A. Lopes/Pool via Getty Images
Joel Holma
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon Mestarien liigan finaalissa kohtaavat sunnuntaina PSG ja Bayern München, joka kukisti keskiviikkona illalla Lyonin 3–0.

Bayernin Serge Gnabry toimi joukkueensa maalitykkinä viimeistelemällä kaksi maalia. Lyon loi pelissä hyviä tilanteita, mutta Manuel Neuer piti maalinsa puhtaana, eikä pallo mennyt tolppaa lähemmäs maaliin.

– Tiesimme, että tästä tulee tiukka peli. Lyon pelasi hienosti ja painosti meitä etenkin alussa, mutta selvisimme siitä. Meillä oli vähän tuuria, Gnabry summasi Reutersille ottelun jälkeen.

Gnabry näytti hienoa yksilötaitoaan peliminuutilla 18. viemällä joukkueensa johtoon. Hetkeä myöhemmin hän osui uudestaan.

Gnabry sai ottelun jälkeen kehut Bayernin päävalmentajalta Hansi Flickilta.

– 1–0-maali oli mieletön. Hänen kehityksensä parina viime vuotena on ollut uskomatonta. Hän on lähellä maailmanluokan pelaajan asemaa, Flick kertoi.

Gnabry on tehnyt yhdeksän maalia yhdeksässä Mestarien liigan ottelussa tällä kaudella.

Neymar
PSG:n tähtipelaaja Neymar. Kuva: Getty Images

Bayernin esitys jätti Flickin mukaan sunnuntain finaalia varten parannettavaa. Bayern ei ole hävinnyt vuoden 2020 puolella kertaakaan.

– On selvää, että emme puolustaneet niin hyvin kuin yleensä. Keskittyminen on nyt pariisilaisissa. Haluamme antaa silloin kaikkemme. En usko, että Lyonin hyökkäyspeli jää paljon PSG:stä. PSG on erittäin kunnianhimoinen joukkue hyökkäämään, Flick sanoi.

Lue myös:

Lyonin ennakkoluuloton taistelu ei riittänyt – vastustamaton Bayern München Gnabryn johdolla finaaliin

KuPSin Mestarien liigan urakka päättyi lyhyeen – norjalaisjoukkue iski taululle todella tylyt lukemat

Palloliitto yrittää vakuuttaa viranomaiset, jotta riskimaiden maajoukkueet pääsevät Olympiastadionille ilman karanteenia – Huuhkajien varavaihtoehtona "kotipelit" Unkarissa

Mestarien liigan finaalipaikka sai PSG-tähtipelaaja Neymarin tunteikkaaksi – kertoo vuosia piinanneista vaikeuksistaan: "Tänään olen yhtenä kappaleena, ilman vammoja"

Suosittelemme