Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Etsintäkuulutettu pakeni poliisia Lohjalta Vantaalle saakka – takaa-ajossa yksi poliisiauto suistui tieltä, poliisit loukkaantuivat

Pakenija ajoi moottoritiellä jopa yli 230 kilometrin tuntinopeutta.

Poliisiauto
Edes poliisin piikkimattoon akaminen ei pysäyttänyt pakenijaa, vaan hän ajoi vielä muutaman kilometrin ja pakeni metsään. Kuva: Timo Nykyri / Yle
Saara Hirvonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Läntiseltä Uudeltamaalta lauantai-iltana alkanut takaa-ajotilanne päättyi vasta Vantaalla. Taka-ajossa oli mukana useampi poliisipartio.

Yksi partioauto suistui takaa-ajon aikana tieltä ja kyydissä olleet poliisit loukkaantuivat. Heidät on viety hoitoon.

Poliisin mukaan Ykköstiellä Lohjan kohdalla alkoi lauantaina iltayhdeksän jälkeen takaa-ajotilanne, jossa henkilöauto lähti ajamaan pakoon havaittuaan poliisin.

Pakenija ajoi moottoritiellä jopa yli 230 kilometrin tuntinopeutta. Hän eteni Kehä III:sta itään, kääntyi lentokentän lähellä Veromiehen alueelle ja sieltä Vanhalle Tuusulantielle ja Korsontielle kohti Korsoa.

Takaa-ajettava ajoi poliisin asettamaan piikkimattoon, mutta jatkoi matkaa vanteilla vielä joitakin kilometrejä Korson asuinalueelle. Siellä hän pakeni autosta. Poliisin koirapartio sai paenneen henkilön kiinni maastosta ja otti hänet kiinni.

Poliisin rekisteritietojen mukaan autoa ajanut henkilö oli etsintäkuulutettu.

Lue myös:

Poliisi ajoi takaa yli 200 km/h kaahannutta kuljettajaa Vantaalle – matka päättyi piikkimattoon

Suosittelemme sinulle