Hyppää sisältöön

Pakettiauton kuljettaja kuoli ja matkustaja loukkaantui vakavasti rekkakolarissa kolmostiellä Koskuella

Valtatie 3 on ollut koko päivän poikki ja liikenne on ohjattu kulkemaan Koskuen kylän kautta vanhaa kolmostietä pitkin.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen paloauto
Kuvituskuva. Kuva: Ismo Pekkarinen / AOP
Päivi Rautanen

Etelä-Pohjanmaalla Jalasjärven Koskuella aamupäivällä sattunut pakettiauton ja säiliörekan yhteentörmäys on ollut kuolonkolari. Pohjanmaan poliisi tiedottaa, että pakettiauto murskaantui törmäyksessä pahoin ja pakettiautoa kuljettanut henkilö kuoli välittömästi tapahtumapaikalla.

Pakettiauton kyydissä ollut matkustaja loukkaantui vakavasti ja hänet toimitettiin onnettomuuspaikalta sairaalahoitoon Tampereelle. Rekka-auton kuljettaja ei loukkaantunut fyysisesti.

– Valtatietä pohjoisen suuntaan mennyt pakettiauto oli ajautunut vastaan tulevan liikenteen kaistalle ja törmännyt suoraan valtatietä etelän suuntaan ajaneen säiliörekan keulaan, kerrotaan poliisin tiedotteessa.

Tekoa tutkitaan poliisin mukaan ainakin törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Onnettomuus tapahtui tiistaina ennen kello yhtätoista Kurikan kaupungin alueella Jalasjärvellä Koskuen kylän ohittavalla valtatieosuudella. Kolmostie oli vielä kello 18 jälkeen suljettu onnettomuuden raivaustöiden ja rekan noston vuoksi. Liikenne on ohjattu vanhalle kolmostielle kulkemaan Koskuen kylän läpi.

Artikkelia ja otsikkoa on muutettu tiistaina 8.9.2020 klo 18.29, kun poliisi tiedotti onnettomuuden olleen kuolonkolari.

Suosittelemme sinulle