Hyppää sisältöön

Salibandyn Super cupin ottelut siirtyvät Mikkelistä Lempäälään, syynä on Mikkelin koronavirustilanne

Mikkelissä piti viikonvaihteessa pelata Super cupin ottelut sekä pitää liittovaltuuston kokous.

SB-Pro PSS salibandy
Naisten Super cupissa kohtaavat SB-Pro ja PSS, pelipaikka vaihtui Mikkelistä Lempäälään. Kuva: Juhani Järvenpää / Salibandyliitto
Maija Kautto

Salibandyväen oli tarkoitus kokoontua viikonvaihteessa Mikkeliin. Saimaa Stadiumilla oli määrä järjestää salibandyn Super cup -tapahtuma, Salibandyliiton valtuuston kokous sekä Salibandyliiton erotuomari- ja huippu-urheilusektorin tapaamisia.

Tapahtumat on nyt siirretty muualle, koska Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä ESSOTE suositti tapahtumien siirtoa pois Mikkelistä. Kaupungissa on todettu tällä viikolla 23 koronavirustartuntaa ja koko Mikkelin keskusta on ollut viime viikonvaihteessa koronaviruksen altistumisaluetta.

Super Cupin ottelut pelataan Mikkelin sijaan Lempäälässä. Tapahtumaan otetaan 300 katsojaa. Naisten Super Cup -ottelussa kohtaavat PSS ja SB-Pro ja miehissä vastakkain ovat Classic ja Nokian KrP. Naisten peli alkaa kello 15 ja miehet ottelevat kello 18.00. Mikkeli pääsee isännöimään Super cupia vuoden kuluttua.

Salibandyliiton valtuuston kokous sekä sen yhteydessä järjestettävä valtuuston strategiatyöpaja siirtyvät pääkaupunkiseudulle. Paikka tarkentuu myöhemmin. Muut Super Cupin ja valtuuston kokouksen yhteyteen suunnitellut tilaisuudet järjestetään verkossa etänä.

Mikkelissä oli tarkoitus pelata sunnuntaina Kaakkois-Suomen miesten 3. divisioonan sarjaturnaus. Myös tämä tapahtuma siirtyy ja turnaus pelataan joulukuussa.

Lue myös:

Jukurien U20 -joukkueessa todettu kaksi uutta koronatartuntaa – molemmat olivat jo valmiiksi karanteenissa

Pelicans luopuu sarjapaikastaan naisten liigassa

Miehet ja naiset saman brändin alle – salibandyn pääsarjat muuttuvat F-liigaksi

Suosittelemme sinulle