Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Imatran Palloveikot julkisti kolme pelaajasopimusta – Kosonen, Hyötyläinen ja Sikiö jatkavat joukkueessa

Imatran Palloveikkojen superpesisjoukkueessa jatkavat jo aiemmilta kausilta tutut Mikko Kosonen, Konsta Hyötyläinen ja Joona Sikiö.

Pesäpallomaila
Imatran Palloveikot on täydentänyt superpesisjoukkuettaan. Arkistokuva. Kuva: Pyry Sarkiola / Yle
Tanja Hannus
Avaa Yle-sovelluksessa

Miesten superpesiksessä pelaava Imatran Palloveikot on solminut yksivuotiset jatkosopimukset Mikko Kososen ja Konsta Hyötyläisen kanssa. Myös Joona Sikiö jatkaa 1+1 -vuotisella sopimuksella.

IPV kertoo tiedotteessaan, että 23-vuotias oma kasvatti Mikko Kosonen on nuoresta iästään huolimatta jo konkari joukkueessa. Tuleva kausi on hänelle kuudes edustuksen mukana. Kauden loppupuolella hän sai lyötyä hyvin juoksuja ja häneltä voidaan odottaa isompaa murtautumista kotiuttajana.

25-vuotias Juvalta lähtöisin oleva Konsta Hyötyläinen aloittaa kolmannen kautensa Redseissä. Kuluneella kaudella häntä häiritsi loukkaantumiset, mutta hän on joukkueelle tärkeä palanen. Varma ulkopelaaja sekä monipuolinen sisällä.

23-vuotias Joona Sikiö on IPV:n oma kasvatti ja tuleva kausi on viides edustuksen mukana. Viime kaudella hän pelasi alkukauden lukkarina, mutta loppupuolella rooli muuttui etenijä- ja vaihtajajokeriksi. Hänen sisäpelivastuunsa kasvoi menneellä kaudella paljon.

IPV:llä on nyt kasassa seitsemän pelaajaa ensi kaudelle. Siilinjärven Pesiksestä joukkueeseen saapuvat Juho Keinänen ja Ville Pietinen. Koskenkorvan urheiljoista tälle kaudelle saapunut Juho Toivola jatkaa Redseissä kuten myös kolmannen superpesiskautensa aloittava IPV:n kasvatti Miitri Pesonen.

Suosittelemme