Hyppää sisältöön

Suomalaisparit avasivat beach volleyn EM-kisat tappioilla: "Oma peli ei valitettavasti tänään ihan riittänyt"

Keskiviikkona on edessä ottelut, joista on vielä mahdollisuus edetä voitolla jatkopeleihin.

Anniina Parkkinen harmitteli, ettei oma peli riittänyt avausvoittoon. Arkistokuva viime vuodelta Roomasta. Kuva: Getty Images
STT Urheilu

Suomalaisparit Anniina Parkkinen - Ida Sinisalo-Peltonen ja Niina Ahtiainen - Riikka Lehtonen aloittivat beach volleyn EM-kilpailut tappioilla Latvian Jurmalassa. Parkkinen ja Sinisalo-Peltonen taipuivat D-alkulohkon ottelussa hollantilaisparille Marleen Ramond van Iersel - Pleun Ypma suoraan erin 0–2 (17–21, 14–21).

– Oma peli ei valitettavasti tänään ihan riittänyt. Hyökättiin läpi pelin rohkeasti, mutta varsinkin vastustajan torjuja oli vahva verkolla. Nyt levätään ja palaudutaan että ollaan valmiina huomiselle, Parkkinen sanoi Lentopalloliiton verkkosivuilla.

Latvian hallitsevat EM-voittajat Anastasija Kravcenoka ja Tina Graudiva olivat liian kova pala purtavaksi E-lohkossa pelaaville Ahtiaiselle ja Lehtoselle. Latvialaiset veivät voiton 2–0 (21–14, 21–14).

Parkkinen ja Sinisalo-Peltonen kohtaavat keskiviikkona puolalalaiset Jagoda Gruszczynskan ja Aleksandra Wachowiczin. Ahtiainen ja Lehtonen mittaavat itävaltalaisparin Katharina Schützenhöfer - Lena Plesiutschnig.

Neljän parin alkulohkoista kolme parasta paria pääsee jatkopeleihin.

Lue myös:

Beach volleyn EM-kisat käynnistyvät tiistaina – Yle Areena näyttää suomalaisparin avauspelin

Päävalmentaja Kai Liukkonen jättää maajoukkueen EM-kisojen jälkeen – taustalla näkemyserot liiton kanssa: "Teimme liikaa kompromisseja"

Beach volleyn Suomen mestarit odottavat EM-kisapäätöstä – "Mielessä sinne meneminen, jos kisat pidetään"

Suosittelemme sinulle