Hyppää sisältöön

BBC: Gareth Bale siirtymässä takaisin Tottenhamiin – suurin este on tähtihyökkääjän 600 000 punnan viikkopalkka

Sivuraiteille Real Madridissa ajautunut Gareth Bale on pitkään halunnut siirtyä pois espanjalaisjätin riveistä.

Gareth Bale Walesin maajoukkueen paidassa.
Gareth Bale pääsee irti Suomea vastaan. Kuva: Tomi Hänninen
Jonne Niemeläinen

Tähtihyökkääjä Gareth Bale on BBC:n tietojen mukaan palaamassa Englannin jalkapallon Valioliigaan. Balella on sopimus espanjalaisen Real Madridin kanssa vuoteen 2022 saakka, mutta walesilainen on jo pitkään halunnut siirtyä pois seurasta.

31-vuotiaan Balen perässä on mediatietojen mukaan ainakin Manchester United ja Balen entinen seura Tottenham. BBC:n mukaan Tottenham Hotspur on kaksikosta todennäköisempi vaihtoehto, koska walesilaisella on vahvat siteet lontoolaisseuraan. Bale siirtyi vuonna 2013 juuri Tottenhamista espanjalaisjätin riveihin 100 miljoonan euron maailmanennätyssummalla. Bale nousi tähteyteen Tottenhamissa vuosien 2007–2013 aikana.

– Bale rakastaa edelleen Spursia. Hän haluaisi pelata siellä, Balen agentti Jonathan Barnett kertoi BBC Sport Walesille (siirryt toiseen palveluun).

Suurin este Balen siirrolle Tottenhamiin on hänen muhkea palkkansa. Hän tienaa arvioiden mukaan 600 000 puntaa (650 000 euroa) viikossa. Spekulaatioiden mukaan Bale voisi siirtyä Tottenhamiin ainakin aluksi lainasopimuksella.

Real Madridin paidassa Bale on tehnyt yli sata maalia. Neljä kertaa Madridissa Mestarien liigan voittoa juhlinut hyökkääjä oli siirtymässä jo viime vuonna seurasta pois, mutta sopimus Kiinan liigan Jiangsu Suningiin jäi lopulta syntymättä.

Mediassa liikkuneiden tietojen mukaan vähällä vastuulle Madridissa jäänyt Bale ei tule toimeen Real-luotsi Zinedine Zidanen kanssa.

Lue myös:

Täyskäännös! Real Madrid perui Gareth Balen kohusiirron Kiinaan

Unelmahankinta on muuttunut sadan miljoonan euron painajaiseksi – kannattajat ja seura käänsivät selkänsä itsekkääksi parjatulle Gareth Balelle

Pierre-Emerick Aubameyang solmi jatkosopimuksen Arsenalin kanssa

Suosittelemme sinulle