Hyppää sisältöön

Argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuain lähtee Juventuksesta

Higuainin odotetaan siirtyvän seuraavaksi MLS-sarjan Inter Miamiin.

Higuain on pelannut Juventuksessa vuodesta 2016 lähtien. Kuva: AOP

Jalkapalloilun Italian Serie A:n mestarijoukkue Juventus on purkanut argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuainin sopimuksen. Higuainin odotetaan siirtyvän Yhdysvaltain MLS-sarjan Inter Miamiin.

– Gonzalo viimeistelee neuvotteluja seuran kanssa ja toivomme, että tällä viikolla voimme kertoa hänen olevan meidän pelaajamme, Miamin valmentaja Diego Alonso sanoi.

Juventus maksoi 90 miljoonaa euroa saadakseen Higuainin Napolista 2016. Hän on käynyt lainalla AC Milanissa ja Chelseassa ennen kuin palasi Juventukseen viime kaudella. Juventuksen päävalmentaja Andrea Pirlo ilmoitti kuitenkin, ettei Higuainille ole enää käyttöä.

– Hän oli suuri mestari, mahtava pelaaja, mutta kierros on päättynyt. Katsoimme toisiamme silmiin, puhuimme ja teimme tämän päätöksen. Ihailen häntä, mutta tiemme eroavat, Pirlo sanoi.

Lue myös:

Atletico Madrid selviytyi viimeisenä jatkoon Mestarien liigassa – Lukas Hradeckyn Leverkusenin eurokausi jatkuu Eurooppa-liigassa

Italian sisäministeri tulistui suosikkijoukkueensa "palkkasoturille": Englantiin lähtenyt Gonzalo Higuain sai täyslaidallisen – "Toivottavasti emme näe häntä enää koskaan"

Pettymys purkautui piikitteleväksi palopuheeksi – Mourinho antoi omille seurapomoilleen sapiskaa pelaajakaupoista: "Juventus jahtaa maailman parhaita pelaajia"

Suosittelemme sinulle