Hyppää sisältöön

Linnanmäki peruu Valokarnevaalin – siirtyy ensi vuoden syksyyn

Huvipuiston portit sulkeutuvat sunnuntaina 27. syyskuuta.

Linnanmäen maailmanpyörä.
Syyskuun viimeisenä viikonloppuna huvipuistossa tunnelmoidaan syysvalaistuksessa. Kuva: Matti Myller / Yle
Saara Hirvonen

Linnanmäen huvipuisto (siirryt toiseen palveluun) sulkee porttinsa poikkeuksellisesti jo sunnuntaina 27. syyskuuta. Jo neljätoista vuotta järjestetty perinteinen Valokarnevaali on peruttu ja siirtyy pidettäväksi ensi vuoden lokakuulle.

Linnanmäen kauden päättävä Valokarnevaali on perinteisesti houkutellut runsaasti asiakkaita. Vallitsevan poikkeustilanteen johdosta Linnanmäen huvipuisto on kuitenkin tehnyt päätöksen siirtää 15. Valokarnevaalin seuraavalle vuodelle.

Viimeisenä viikonloppuna tunnelmoidaan huvipuiston syysvalaistuksessa ja mukana on myös valohahmoja. Sunnuntai-illan viimeisinä minuutteina kuullaan Vuoristoradan jarrumiesten perinteinen kauden päätöskierros junatorvien säestämänä.

Linnanmäen huvipuistokausi 2020 on ollut hyvin poikkeuksellinen. Kausi aloitettiin seitsemän viikkoa myöhässä koronaepidemian vaatimin järjestelyin.

Linnanmäen mukaan maailman huvipuistotoimiala on tehnyt tiivistä yhteistyötä koko vuoden jakamalla kokemuksiaan ja oppejaan, varmistaakseen terveydelle turvallisen huvittelun kaikille asiakkailleen.

Lue myös:

Linnanmäellä jälleen mahdollinen joukkoaltistuminen koronalle – vierailitko huvipuistossa viime viikon tiistaina?

Linnanmäellä ei ole havaittu uusia koronatartuntoja

Linnanmäellä vieraili heinäkuun lopussa seurue, joka on altistanut muita koronavirukselle – "Tehostamme turvaväleistä muistuttamista"

Tältä näytti Linnanmäen avajaispäivänä – kävijät nauttivat väljyydestä: "Mukavaa, kun ei tarvitse jonottaa laitteisiin"

Huvipuistot avaavat porttejaan – Linnanmäelle pääsee aluksi viisituhatta ihmistä kerrallaan

Suosittelemme sinulle