Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Bayern Münchenin kymmenen kuukauden tappioton putki katkesi – Hoffenheim yllätti Manuel Neuerin neljästi

Hoffenheim yllätti jalkapallon Bundesliigassa Bayern Münchenin.

bayern
Bayern München kärsi yllätystappion. Kuva: AOP
Hinni Hirvonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Saksalaisjätti Bayern Münchenin 32 otteluun venynyt tappiottomien otteluiden putki katkesi sunnuntaina, kun joukkue taipui Hoffenheimille jalkapallon Bundesliigassa maalein 1–4. Tappio oli Bayernille ensimmäinen sitten viime joulukuun.

Hoffenheim siirtyi johtoon reilun vartin jälkeen Ermin Bicakcicin osumalla. Munas Dabbur kaunisteli lukemat 2–0:aan kymmenisen minuuttia myöhemmin. Joshua Kimmich toi vieraat maalin päähän 36. minuutilla, mutta Kimmichin osuma jäi lopulta laihaksi lohduksi.

Andrej Kramaric yllätti nimittäin Bayern-vahti Manuel Neuerin vielä kahdesti: ensin 77. minuutilla ja lisäajalla vielä rangaistuspotkusta. Samalla katkesi Bayernin 23 ottelun mittainen voittoputki.

Bayern on ollut Euroopan kentillä tänä vuonna voitokas. Se juhli kesällä niin Bundesliigan, Saksan cupin kuin Mestarien liigankin voittoa. Viimeisimmän pokaalinsa se pokkasi torstaina, kun se kaatoi jatkoajalle venyneessä Super Cupissa Sevillan 2–1.

Bundesliigan avauskierroksella Bayern oli ylivoimainen, kun se murskasi Schalken tylyin 8–0-lukemin. Schalke näytti päävalmentajalleen David Wagnerille ovea aiemmin sunnuntaina, kun joukkue hävisi sarjan toisenkin ottelunsa lauantaina Werder Bremenille 1–3.

Lue myös:

Schalken seurajohdon kärsivällisyys loppui kahden ottelun jälkeen – valmentajille potkut

Fredrik Jensenin Augsburg nousi Bundesliigan kärkeen – Leverkusen istutti Joel Pohjanpalon katsomoon

Manuel Neuer muurasi saksalaisjätin Super Cupin pokaalin – Bayernin vaihtomies masensi jatko-ottelussa urhean Sevillan

Suosittelemme sinulle