Hyppää sisältöön

Paul Pogba uhkaa brittilehteä oikeustoimilla – ranskalaistähti kiistää jyrkästi uutisen maajoukkueboikotistaan

Paul Pogba sanoo olevansa vihainen, järkyttynyt ja turhautunut.

Paul Pogba
Paul Pogba käy kuumana brittiläiselle Sun-lehdelle. Kuva: AOP
STT Urheilu

Valioliigaseura Manchester Unitedin ranskalaispelaaja Paul Pogba uhkaa ryhtyä oikeustoimiin brittiläistä Sun-lehteä vastaan. Pogba tuomitsee Instagram-tilillään valheelliseksi uutisen, jonka mukaan hän boikotoisi Ranskan maajoukkuetta presidentti Emmanuel Macronin islamin uskoon liittyvien kommenttien takia.

Macron on joutunut ranskalaisopettajan surman jälkeen sanasotaan muun muassa Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin kanssa. Macron tuomitsi terroriteon ja on vaatinut radikaalin islamin suitsimista.

Sky Sportsin vahvistaa, että uutinen Pogban maajoukkueboikotista on lähtöisin Sun-lehdestä. Pogba kiisti asian jyrkästi sosiaalisessa mediassa.

– Sun teki sen taas... levittää sataprosenttisesti perätöntä uutista. Olen kauhistunut, vihainen, järkyttynyt ja turhautunut, kun minusta revitään täysin perättömiä otsikoita, Pogba tuomitsi lehden uutisen.

– Ryhdyn oikeustoimiin kustantajaa ja näiden täysin väärien uutisten levittäjiä vastaan.

Islaminuskoinen Pogba on pelannut Ranskan maajoukkueessa 72 ottelua ja tehnyt niissä kymmenen maalia. Hän pelasi Ranskan maailmanmestarijoukkueessa 2018.

Lue myös:

Zlatan Ibrahimovic säkenöi – iski jälleen kahdesti

West Bromwich teki maalit, mutta jäi tasapeliin – joukkue yhä voitotta Valioliigassa

Suosittelemme sinulle