Hyppää sisältöön

Manchester City pelaa Marseille-ottelun ilman Sergio Agüeroa ja Gabriel Jesusta – argentiinalaistähteä uhkaa jopa kuukauden huili

Sergio Agüero loukkasi lauantaina jalkansa valioliigapelissä

Sergio Agüero. Kuva: Rex Features / AOP
Jonne Niemeläinen,
STT Urheilu

Manchester Cityn tehohyökkääjä Sergio Agüero on näillä näkymin viikkoja poissa valmentaja Pep Guardiolan kokoonpanosta. Guardiola kertoi argentiinalaishyökkääjän lihasvammasta Marseillessa, kun joukkue valmistautui Mestarien liigan vieraspeliin ranskalaisjoukkuetta vastaan.

Agüero oli juuri toipunut pitkäaikaisesta polvivammasta, kun hän loukkasi lauantaina jalkansa valioliigapelissä West Hamia vastaan.

– Tiesimme, ettei hän ole vielä täydessä terässä. Ja paluuseen liittyy aina riskejä, kun pelaaja pääsee kentälle kuukausien tauon jälkeen, Guardiola harmitteli Agüeron tilannetta.

– Hän on nyt sivussa vähintään 10–15 päivää, mutta huili voi venyä jopa kolmeen viikkoon tai kuukaudeksi.

Guardiola haluaa minimoida jälleen uuden loukkaantumisen riskin.

– Haluan hänet takaisin täysin toipuneena, vaikka joukkue kaipaa häntä kovasti. Hänen panoksensa on aivan erityinen, hän on jo City-legenda.

Myös Manchester Cityn brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus, ranskalaispuolustajaBenjamin Mendy, hollantilaispuolustaja Nathan Ake ja brasilialainen keskikenttämies Fernandinho ovat sivussa illan Marseille-ottelusta.

Lue myös:

City valmis Mestarien liigan mestariksi? Marseillessa ainakin näin nähdään

Zidanen paineet kovenevat Real Madridissa – "Mikään ei ole muuttunut"

Paul Pogba uhkaa brittilehteä oikeustoimilla – ranskalaistähti kiistää jyrkästi uutisen maajoukkueboikotistaan

Suosittelemme sinulle