Hyppää sisältöön

"Minulla on ollut melko huono vuosi" – Mikaela Shiffrin palaa Levillä maailmancup-rinteille

Pujottelukauden avaus nähdään Levillä marraskuun 21.–22. kahdella naisten osakilpailulla. Kilpailuita voi jännittää suorana TV2:n ja Areenan välityksellä.

Mikaela Shiffrin. Kuva: Tomi Hänninen
STT Urheilu,
Jonne Niemeläinen

Alppihiihdon supertähti Mikaela Shiffrin aikoo palata maailmancup-rinteille marraskuussa Kittilän Levillä. Shiffrinillä on ollut selkävaivoja, joten hän jätti puolentoista viikon takaisen maailmancup-avauksen Itävallan Söldenissä väliin.

Yhdysvaltain Shiffrinillä on ollut vaikea vuosi, sillä hänen isänsä kuoli viime helmikuussa. Shiffrin vetäytyi tämän jälkeen maailmancupista kilpaillakseen maaliskuussa Ruotsin Åressa cup-finaalissa, mutta sitten Eurooppaan iski korona-aalto.

– Minulla on ollut melko huono vuosi, mutta en usko, että olen siinä yksin, kaksinkertainen olympiavoittaja Shiffrin lohduttautui.

Pujottelukauden avaus nähdään Levillä marraskuun 21.–22. kahdella naisten osakilpailulla. Kilpailuja voi jännittää suorana TV2:n ja Areenan välityksellä.

Lue myös:

Alppihiihtäjä Kilde sai koronatartunnan, Norjan hiihtoliitto uskoo tartunnan tulleen Söldenin kisamatkalta

Samu Torsti karsiutui niukasti toisesta laskusta, Söldenissä nähtiin 20-vuotias yllätysvoittaja – "Virheen jälkeen Torstin olisi pitänyt laskea enemmän riskillä"

Italia juhli naisten suurpujottelussa, Riikka Honkanen laski ulos

Italia juhli naisten suurpujottelussa, Riikka Honkanen laski ulos

Selkävaiva lykkää Shiffrinin kauden avausta

Suosittelemme sinulle