Hyppää sisältöön

Kävitkö näissä paikoissa? Tampereella koronalle altistumisia voi olla sattunut viime viikolla neljässä suositussa paikassa

Viime viikolla neljässä eri paikassa Tampereella olleet henkilöt ovat saattaneet altistua koronavirukselle.

Pyynikin näkötorni.
Arkistokuva. Altistuneita voi olla esimerkiksi Pyynikin näkötornin munkkikahvilassa käyneissä. Kuva: Petri Aaltonen / Yle
Anu Leena Koskinen

Viime viikolla neljässä eri paikassa Tampereella olleet henkilöt ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Asiasta kertoo TAYS Twitterissä.

Karanteeniin asetettavat lähikontaktit on jo tavoitettu, mutta TAYS kehottaa tarkkailemaan vointia ja hakeutumaan heti testiin, jos saa oireita.

Altistumisia on voinut tapahtua näissä paikoissa:

27.10. kello 13–14 Pyynikin näkötornin munkkikahvilassa asioineet

30.10.–1.11. Tampere Jazz Happeningin konserteissa käyneet

31.10. kello 19–22 Pyynikin Brewhousessa asioineet ja

1.11. kello 9–9.30 Tampereen Holiday Clubin aamupalalla olleet

Tilanteet eivät liity TAYSin mukaan toisiinsa.

Tampereen kaupunki tiedottaa, että Tampereen Jazz Happeningin tapahtumissa on ollut paikalla joitakin tuolloin oireettomia, mutta sittemmin koronapositiiviseksi osoittautuneita henkilöitä.

Kaikkia Jazz Happeningin tapahtumiin osallistuneita henkilöitä kehotetaan varovaisuuteen ja muistutetaan, että mikäli ilmaantuu infektio-oireita, on syytä pysytellä kotona ja hankkiutua koronavirustestiin.

Juttua korjattu kello 16.11: Jazz Happeningin altistumiseen liittyvä päivämäärä, joka oli aluksi väärin Taysin twiitissä ja 16.20 Jazz Happeningin päivämäärä korjattu uudelleen Taysin tietojen perusteella.

Suosittelemme sinulle