Hyppää sisältöön

Entisen triathlonistin Kaisa Salin puukotuksesta nostettiin syyte tapon yrityksestä

Syytettynä oleva kolarilaismies ei tuntenut Kaisa Salia.

Kaisa Sali lumisessa maisemassa. Kaisalla on punainen kuoritakki ja musta pipo. Käsissään hän muotoilee lumipalloa. Taustalla on jäätynyt joen uoma, vastarannalla on metsää ja mökkejä. Keskellä jokea on sininen kyltti, josta ei saa kuvassa selvää.
Kaisa Sali joutui teho-osastolle hoitoon ja myöhemmin leikkaukseen, mutta selvisi väkivallasta hengissä. Kuva: Alexandra Kral-Leszczynski / Yle, värimäärittely Retu Liikanen / Yle
Perttu Ruokangas

Syyttäjä on nostanut syytteen tapon yrityksestä kolarilaista miestä vastaan puukotuksesta, joka tapahtui aamulla kerrostalon pihalla Kolarissa 2. helmikuuta.

Uhri oli tekijälle tuntematon nainen, entinen triathlonisti Kaisa Sali. Viime syksynä urheilu-uransa lopettanut Sali kertoi asiasta tuoreeltaan tapahtuman jälkeen.

Haastehakemus on toimitettu Lapin käräjäoikeuteen keskiviikkona. Haastehakemus tulee julkiseksi, kun asia on ollut esillä käräjäoikeudessa, ellei käräjäoikeus toisin määrää. Vielä ei ole tiedossa, koska asiaa käsitellään käräjäoikeudessa.

Syyttäjän mukaan asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa.

Lue lisää:

Puukotettu huipputriathlonisti Kaisa Sali ei selvinnytkään säikähdyksellä – yllättäen paljastunut hermovaurio vaati pitkän ja vaikean leikkauksen: "Pelotti ihan kamalan paljon"

Suosittelemme sinulle