Hyppää sisältöön

Katso tallenne: Suomi haastoi käsipallon mahtimaan

Suomen ja Tanskan välistä EM-karsintaottelua seurattiin TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Käsipallon EM-karsinta: FIN - DEN
Käsipallon EM-karsinta: FIN - DEN

Suomen miesten käsipallomaajoukkue jatkaa EM-karsintaurakkaansa lauantaina kotikentällään Vantaalla, kun vastaan asettuu hallitseva maailmanmestari Tanska.

Yle näyttää ottelun suorana lähetyksenä Yle TV2:ssa ja Areenassa kello 16.45 alkaen. Lähetykseen pääsee esimerkiksi tämän jutun pääkuvaa klikkaamalla.

Suomi aloitti EM-karsintojen kolmannen vaiheen keskiviikkona tappiolla Pohjois-Makedoniaa vastaan. Moninkertainen arvokisajoukkue pintansa ja voitti Suomen Skopjessa lukemin 33–24.

– Pitkä pelitauko näkyi Pohjois Makedoniaa vastaan siinä, että teimme paljon helppoja virheitä ja ajoituksemme olivat hakusessa, Suomen päävalmentaja Ola Lindgren kertoo tiedotteessa.

Suomen lauantainen vastus ei voisi olla kovempi, sillä Tanska on hallitseva maailmanmestari ja olympiavoittaja. Lindgren kokee Tanskan kohtaamisen harvinaisena tilaisuutena kehittymisen kannalta.

– Vaikea peli tietenkin tulossa ja lähdemme tekemään parhaamme ja tavoittelemaan parasta mahdollista tulosta. Meidän on kuitenkin tärkeä pelata näitä pelejä ja oppia niistä mahdollisimman paljon.

Lue myös:

"Emme ole tottuneet pelaamaan noin isoja ja vahvoja pelaajia vastaan" – käsipallomiesten EM-karsintaurakka alkoi tappiolla

Suomelta puuttuu kaksi huippupelaajaa, kun käsipallon EM-karsinnat alkavat – kokenut Teemu Tamminen haluaa ohittaa maailman parhaan maalivahdin

Suosittelemme sinulle