Hyppää sisältöön

Pohjanmaan poliisi selvitti ilmoitusta Vöyrillä ryöstetystä pojasta - esitutkinta keskeytettiin: "Edellytyksiä jatkamiselle ei ole"

Pohjanmaan poliisin mukaan ilmoitus on tehty 30.9.2020. Kuulustelujen ja tutkinnan jälkeen edellytyksiä esitutkinnan jatkamiselle ei ole.

Pohjanmaan poliisin mukaan ei ole syytä epäillä, että asiassa kuulustellut mopopojat olisivat syylllstyneet tutkittavana olevaan rikokseen. (Kuvituskuva) Kuva: Matias Väänänen / Yle

Pohjanmaan poliisi tiedottaa sille 30. syyskuuta 2020 Vöyriltä tulleesta ilmoituksesta, jonka mukaan 8-vuotias poika olisi ryöstetty Vöyrin keskustassa iltapäivällä.

Poliisin mukaan esitutkinnassa on kuulusteltu viittä vöyriläistä mopoikäistä poikaa ja poliisi on suorittanut muutakin tutkintaa.

Poliisin mukaan tässä vaiheessa ei ole syytä epäillä kuulusteltujen mopopoikien syyllistyneen tutkittavana olevaan rikokseen.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Joanna Österblad ilmoittaa, että poliisi keskeyttää nyt asian esitutkinnan, koska edellytyksiä tutkinnan jatkamiselle ja syyteharkintaan saattamiselle ei ole. Esitutkinta avataan uudelleen, mikäli poliisille tulee uutta tietoa.

Suosittelemme sinulle