Hyppää sisältöön

Rajavartiolaitoksen helikopteri osallistui etsintöihin sunnuntai-iltana Vaasassa

Suvilahdessa kadonneen henkilön etsintöjä jatketaan tänään maanantaina maastossa muun muassa koirapartioiden avulla. Eilen on etsitty toista henkilöä myös Söderfjärdenin eteläpuolisella alueella.

Helikopteri.
Helikopterin liikkuminen Vaasan seudulla herätti eilen ihmettelyä. (arkistokuva) Kuva: Timo Nykyri / Yle
Ulla Kuivasmäki

Vaasan seudulla on etsitty helikopterivoimin eilen illalla kahta kadonnutta ihmistä. Poliisi pyysi Twitterissä tietoja Söderfjärdenin alueella kuuluneista avunhuudoista. Myös rajavartiolaitos oli hälytetty etsintöihin helikopterin avulla.

Pohjanmaan poliisi sai eilen iltapäivällä tehtävän, jossa avunhuutoja oli kuulunut metsästä. Alue sijaitsee Vaasan ja Maalahden rajalla, Söderfjärdenin eteläpuolella. Alueella aloitettiin etsintä, johon osallistui useita poliisipartioita ja poliisikoira. Paikalle kutsuttiin myös rajavartiolaitoksen helikopteri lämpökameralla. Alueelta ei löydetty ketään eikä poliisille ole ilmoitettu kadonneesta henkilöstä alueella, joten etsinnät lopetettiin klo 20-aikaan.

Kello 18.45 poliisi aloitti toisen henkilön etsinnät Vaasan Suvilahdessa. Ilmoituksen mukaan tummiin vaatteisiin pukeutunut mies oli lähtenyt kotoa eikä ollut palannut. Useita poliisipartioita osallistui etsintään ja myös tällä kertaa rajavartiolaitos avusti etsinnöissä.

Poliisista kerrotaan että etsinnät Suvilahden alueella jatkuvat tänään maastossa. Etsinnöissä on tänään mukana myös koirapartioita.

Suosittelemme sinulle