Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 3 vuotta vanha

Tampereen Classic muuttaa Lempäälään

SM-sarjaottelut pelataan ensi syksystä alkaen Ideaparkin uudella tapahtuma-areenalla.

Tampereen Classic pelaa salibandyä
Classic kohtasi Lempäälän Ideaparkissa Nokian KRP:n viime viikonloppuna. Kuva: Tampereen Classic
Elina Nieminen
Avaa Yle-sovelluksessa

Salibandyseura Tampereen Classic muuttaa Lempäälän Ideaparkiin ensi syksynä. Miesten ja naisten F-liigan kotiottelut sekä junioreiden SM-sarjaotteluita pelataan jatkossa Ideaparkin uuden ajan tapahtuma-areenalla.

Classic kertoo tiedotteessaan, että se avaa myymälän kauppakeskukseen ja myös seuran toimisto muuttaa sinne. Ideaparkin ja Classicin yhteistyösopimus on nelivuotinen.

– Pelasimme syksyllä 2017 Salibandyliigaottelun TPS:ää vastaan Singaporessa. Ottelu pelattiin kauppakeskuksessa. Jo silloin minulle tuli ajatus, että jotain tällaista sen pitäisi olla meilläkin eli urheilu tuodaan keskelle ihmisiä, kertoo Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola.

Kauppakeskukseen tulee uusi tapahtuma-areena

Tärkeänä syynä muutokseen on, että Ideaparkiin avataan ensi syksynä uudentyyppinen tapahtuma-areena. Areenassa on 1 200 istumapaikkaa ja katsoja voi keskittyä seuraamaan ottelua tai nauttia samalla tarjoiluista. Myös videoratkaisuja ja digitaalista tekniikkaa voidaan hyödyntää monipuolisesti.

Classic on pelannut tähän asti Tampereen Kalevassa Hakametsän jäähallin lähellä olevassa Tampere Areenassa. Areena puretaan asuntojen tieltä ensi kesänä.

Suosittelemme