Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Viidellä valioliigastadionilla voidaan nähdä yleisöä ensi viikon viikonloppuna

Rajoituksia höllennetään ensi viikolla, joten viikonloppuna 5.–6. joulukuuta yleisöä voidaan nähdä otteluissa.

Valioliiga-logo
Kuva: Getty Images
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon Englannin Valioliigan peleissä ei ole nähty yleisöä sitten maaliskuun, jolloin koronaviruskriisi heitti jalkapallonkin mullin mallin. Ensi viikon viikonloppuna on kuitenkin mahdollista, että osa seuroista saa ottaa rajoitetun määrään katsojia lehtereilleen.

Brittihallitus on jakanut maan koronatilanteen mukaan kolmeen tasoon, ja ykkös- ja kakkostasolla olevilla alueilla yleisön päästäminen peleihin on mahdollista. Esimerkiksi Liverpoolissa ja Lontoossa tämä onnistuisi, muttei Manchesterissa,

Rajoituksia höllennetään ensi viikolla, joten viikonloppuna 5.–6. joulukuuta yleisöä voidaan nähdä otteluissa Brighton–Southampton, Chelsea–Leeds, Liverpool–Wolverhampton, Tottenham–Arsenal ja West Ham–Manchester United. Näissä saisi olla maksimissaan 2 000 katsojaa.

Valioliigaa ennen katsojia saatetaan nähdä Arsenalin stadionilla 3. joulukuuta, kun Arsenal isännöi Eurooppa-liigan ottelussa Rapid Wieniä vastaan.

Lue myös:

Suomalaiskuvaaja tallensi Maradonan uraa lähietäisyydeltä ja näki supertähteyden synkät varjopuolet – Juha Tammisen kuvissa näkyy palloa rakastava taituri, jonka julkisuus musersi

Manchester City varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Suosittelemme