Hyppää sisältöön

Maaningan Käärmelahteen, Tuovilanlahteen ja Pulkonkoskelle uudet asiointikyydit tammikuusta alkaen

Kyliltä pääsee asiointikyydillä Maaningan keskustaan kerran viikossa.

Läheltä
Kuva: Yle
Keijo Salokangas

Maaningan kylille tulee vuodenvaihteessa uusia asiointikyytejä. Läpi vuoden ajettavat asiointiyhteydet liikennöivät Maaningan keskustaan.

Kyytejä ajetaan Käärmelahden suunnasta maanantaisin, Tuovilanlahden suunnasta keskiviikkoisin sekä Pulkonkosken suunnasta perjantaisin.

Vuorojen lähtöaika on puoli kymmeneltä aamulla ja paluu takaisin on puolenpäivän aikaan. Asiointikyydit ajetaan vain tilauksesta ja ne pitää tilata kyytiä edeltävänä arkipäivänä puhelimella tai sähköpostilla. Asiointiliikenne on yleistä joukkoliikennettä ja sitä voivat käyttää kaikki kulkuyhteyttä tarvitsevat.

Asiointivuorolla on kiinteät aikataulupisteet, mutta tarkka reitti määräytyy tilausten mukaisesti. Matkan hinta määräytyy asiakkaalle Kuopion Waltti-vyöhyketaksojen mukaisesti.

Pulkonkoski ja Tuovilanlahti kuuluvat D-vyöhykkeeseen, jolla kertalipun hinta on 4,70 euroa ja kortille ladattava arvolippu 3,53 euroa. Käärmelahti kuuluu C-vyöhykkeeseen, jolla kertalippu maksaa 3,90 euroa ja arvolippu 2,93 euroa.

Kyyti tilataan soittamalla numeroon 017 183 183 tai sähköpostilla kuljetukset@sansia.fi. Tilaus suositellaan tekemään edellisenä arkipäivänä kello 14 mennessä.

Suosittelemme sinulle