Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Neymarin ihmeparantuminen tuo toivoa PSG:lle – brasilialainen saattaa pelata jo sunnuntain kärkiottelussa

Voitto sunnuntaina nostaisi PSG:n kärkeen Lillen ohi.

Neymaria kannetaan paareilla pois kentältä.
Neymar kannettiin sunnuntaina paareilla pois kentältä. Kuva: EPA
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallojätti Paris Saint-Germain toivoo saavansa Neymarin mukaan Ranskan liigan kärkiotteluun, kun PSG kohtaa sunnuntaina Lillen. Brasilialaistähti Neymar on toipunut pahalta näyttäneestä nilkkavammastaan odotettua nopeammin. Hän koki kovia viime sunnuntaina, kun Lyonin Thiago Mendes taklasi hyökkääjää. Lyon kukisti PSG:n 1–0.

Valmentaja Thomas Tuchelin mukaan Neymarin auttamiseksi tullaan tekemään kaikki mahdollinen. Tuchel kommentoi asiaa myöhään keskiviikkoiltana Lorientista otetun 2–0-voiton jälkeen.

– En voi sanoa, että hän ei pelaa Lilleä vastaan. Se on mahdollista. Voimme yrittää ja tulemme yrittämään kaikkemme, Tuchel paalutti.

Voitto piti PSG:n pinnan päässä kärkijoukkue Lillestä, joka myös voitti ottelunsa keskiviikkona.

Neymarin paluu voisi tuoda lisäpotkua PSG:lle, jonka syksy on ollut vuoristoratamainen. Epätasaiset peliesitykset ovat ruokkineet spekulaatioita valmentaja Tuchelin asemasta.

Voitto sunnuntaina nostaisi pariisilaiset kärkeen Lillen ohi. Toisaalta Lyon vaanii vain pisteen päässä PSG:stä, joten tappiolla joukkue voisi viikonlopun aikana valahtaa kolmanneksi.

Lue myös:

Neymar huusi kivusta kentän pinnassa – PSG:ltä rauhoittavia uutisia

Asiantuntija selittää Teemu Pukin hurjan maalivireen syyt ja avaa poikkeuksellista ominaisuutta – "Tekee maaleja tehokkaammin kuin suurin osa maailman jalkapalloilijoista"

Manchester United toipui shokkialusta ja marssi voittoon vieraskentällä – viime kauden yllättäjä yhä ilman voittoa

Suosittelemme