Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Suuria yllätyksiä, upeaa musiikkia ja joulun taikaa – katso Kuusijuhla-lähetystä koko aaton ajan

Kuusijuhlan suora lähetys täyttää koko jouluaattopäivän. Lähetys alkaa TV1:llä kello 12.10. Voit seurata päivän ohjelmaa jutun pääkuvaa klikkaamalla.

Kuusijuhla on seurassasi koko jouluaaton
Noora Takamäki
Avaa Yle-sovelluksessa

Kuusijuhlassa vietämme jouluaattoa yhdessä Yle TV1:llä kiinnostavien vieraiden, mainioiden jouluyllätysten ja joulumusiikin kanssa taianomaisessa talvimetsässä.

Suora lähetys alkaa heti joulurauhan julistuksen jälkeen kello 12.10 ja kestää aina iltayhdeksään asti. Lähetystä voi katsoa jutun pääkuvaa klikkaamalla.

Kuusijuhlan studiossa seurana ovat juontaja Susanna Laine sekä muusikko Saara Aalto. Päivän mittaan kaksikon seurana piipahtavat kiinnostavat vieraat ja joulun taikaa levitetään ympäri Suomen, kun Kuusijuhlan omat tontut ovat liikkeellä aina Turusta Lappiin.

Lue lisää: Pidetty kauppias sai Kuusijuhlalta mojovan yllätyksen – rata-autoilua rakastava Topi Jylhä pääsi Suomen mestarin kyytiin: "Sano sitten, jos hirvittää!"

Aattona voit lähettää meille kuvia tai terveisiä joulusi vietosta lomakkeella tai Whatsappilla numeroon 044 421 6677.

Lue myös: Saara Aalto on surkea jouluvalojen laittaja, mutta oikeaan tunnelmaan hän pääsee musiikin ja erikoisen herkkunsa avulla: "Se on kaikkien mielestä niin outoa"

Suosittelemme sinulle