Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Benedek Olahin väkevä vire jatkui Ranskan pöytätennisliigassa

Olah kamppailee muutaman viikon päästä olympiapaikasta Portugalissa.

Benedek Olan
Benedek Olah on vireessä ennen olympiakarsintoja. Kuva: Antti Lähteenmäki\YLE
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Tokion olympiakisoihin tähtäävä Benedek Olah jatkoi vahvoja otteitaan ranskalaisseuransa Jura Morez TT:n kanssa pöytätenniksen Ranskan Pro A -liigassa. Joukkue kaatoi tiistaina vieraskentällä Istres'n puhtaasti 3–0, ja Olah voitti oman ottelunsa Eric Joutia vastaan 3–1 (11–6, 11–7, 9–11, 11–5).

– Huomaa, että olen harjoitellut pelkkiä syöttöjä joka päivä vähintään puoli tuntia. En tehnyt pelissä ainuttakaan syöttövirhettä pituudessa, korkeudessa ja kierteessä - kaikki meni juuri niin kuin halusin, Olah iloitsi tiedotteessa.

– Myös kämmenlyöntini oli yllättävän hyvä, vaikka siltä se ei ole viime aikoina tuntunut. Jotenkin ne pallot vaan löysivät pöytään.

Jura Morez on liigassa toisena pisteen päässä kärkiseura Les Loups D'Angersista.

Olah kamppailee muutaman viikon päästä olympiapaikasta Portugalissa, jossa järjestetään Euroopan olympiakarsinnat 10.-14. helmikuuta. Turnauksesta kisapaikan saa viisi miestä ja neljä naista.

Lue myös:

Benedek Olahin erinomainen alkuvuosi vaihtui totaaliseen epätietoisuuteen – selkävaivat ovat pian takanapäin: "Huippu-urheilu ei ole terveellistä, mutta muuten alan olla kunnossa"

Suosittelemme