Hyppää sisältöön

"Meitä nyt koetellaan" – Suomen lumilautajoukkueelle huonoja uutisia

Rene Rinnekangas loukkaantui viime viikolla ja Rinnekangasta paikkaamaan tullut Valtteri Kautonen loukkaantui maanantaina.

Rene Rinnekangas
Rene Rinnekangas loukkaantui maajoukkueen harjoituksissa Itävallassa. Kuva: Getty Images
Jonne Niemeläinen

Sveitsissä Laaxissa käynnistyy tiistaina lumilautailun slopestylen maailmancup, mutta kisaan mukaan Suomesta osallistuu vain Enni Rukajärvi ja Mikko Rehnberg. Miehiin olisi ollut toinenkin paikka, mutta se jäi tällä kertaa käyttämättä.

Rene Rinnekangas loukkaantui viime viikolla maajoukkueharjoituksissa ja Rinnekangasta paikkaamaan tullut Valtteri Kautonen loukkaantui maanantaina Laax Openin treeneissä. Molemmilla kyse on käsivammasta, joiden laajuudesta Lumilautaliitto on luvannut tiedottaa tutkimusten jälkeen.

– Harmillisesti meitä nyt koetellaan. Rene oltaisiin tietenkin mielellään täällä nähty, mutta oli ilo kun saimme Valtterin nopealla aikataululla paikkaamaan. Hänellä lasku kulki oikein hyvin, joten on tietenkin harmi, että hänelläkin kävi nyt näin. Toivotaan Mikolle ja Ennille parempaa onnea ja että saisimme hyvät kisat aikaiseksi, päävalmentaja Antti Koskinen kommentoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Laax Open alkaa tiistaina miesten karsinnoilla, ja keskiviikkona jatketaan sekä miesten että naisten semifinaaleilla. Perjantain finaalit näytetään Yle Areenassa suorana klo 14.10.

Lue myös:

Rinnekangas säväytti maailmancup-avauksessa – "Rene vielä ajatteli, että big air on niin hullua, ettei se ole hänelle vahvin laji"

Maailman parhaat hiihtolajien urheilijat jälleen Ylen kanavilla! Katso tästä lähetystiedot ja kisa-aikataulut

Suosittelemme sinulle