Hyppää sisältöön

Vierailitko viime viikolla Sallassa S-Market Erätulessa, K-Market Puolukassa tai Alkossa? Olet voinut altistua koronavirukselle

Tartunnan saaneet ovat asioineet viime viikolla kolmessa eri kohteessa Sallassa ja samaan aikaan kyseisissä paikoissa olleet ovat voineet altistua koronavirukselle.

Sallan kunnassa on todettu sunnuntaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Kuva: Antti Mikkola / Yle
Karoliina Kotala

Sallan kunnassa on todettu sunnuntaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat on todettu ulkopaikkakuntalaisilla henkilöillä.

Sallan kunta tiedottaa, että tartunnanjäljitys on aloitettu ja sairastuneet on määrätty eristykseen ja altistuneet karanteeniin.

Tartunnan saaneet ovat asioineet viime viikolla kolmessa eri kohteessa Sallassa ja samaan aikaan kyseisissä paikoissa olleet ovat voineet altistua koronavirukselle. Nuo paikat ovat S-Market Erätuli maanantaina 18. tammikuuta klo 14-15 sekä K-Market Puolukka ja Sallan Alko lauantaina 23. tammikuuta klo 16-17.

Yllämainittuina aikoina kyseisissä paikoissa asioineita pyydetäänkin tarkkailemaan omia oireitaan ja hakeutumaan lievissäkin oireissa koronavirustestiin.

Matalan kynnyksen koronavirusnäytteenotto on Sallassa avoinna ma-su klo 07.30 - 20.00. Ajanvaraus tapahtuu puhelinnumerosta 045 665 3454.

Suosittelemme sinulle