Hyppää sisältöön

Kaisa Mäkäräisen nimi ilmestyi Pyhäjärven SM-hiihtojen osallistumislistaan: "Tarkoituksena ei todellakaan ole lähteä haastamaan muita kuin itseäni"

Kaisa Mäkäräinen on mukana maastohiihtoladulla Pyhäjärven SM-hiihdoissa.

Kaisa Mäkäräinen
Kuva: imago sportfotodienst / AOP
Jenni Harmanen

Ampumahiihtouransa viime vuonna lopettanut Kaisa Mäkäräinen aikoo hiihtää viikon päästä viikonloppuna naisten vapaan hiihtotavan 10 kilometrin SM-hiihdon.

– Olen luvannut kotipaikkakunnalleni Ristijärvelle olla mukana SM-hiihdoissa, jotka järjestetään siellä maaliskuun lopussa 2021. Tarvitsen muutaman kisan siihen alle talven aikana, että selviän maaliin suht kunnialla 30 kilometrin kisasta, viestittää Mäkäräinen Yle Urheilulle.

– Hiihdän Ristijärvellä luultavasti myös viestin KontUn väreissä, jos saadaan joukkue. Koska lähes kaikki pikkukisat Pohjois-Karjalan alueella on peruttu, mitkä olisi toimineet myös minulle, päätin lähteä Pyhäjärvelle, kun ei ole muitakaan kisoja siis oikein tarjolla. Saanpahan kovan vastuksen ja realistisen kuvan siitä, että missä mennään tämmöisellä puuhastelulla.

Mäkäräisellä ei omien sanojensa mukaan ole tulostavotteita kisaan.

– Tarkoituksena ei todellakaan ole lähteä haastamaan muita kuin itseäni.

Pyhäjärvellä naisten kisa starttaa 13. helmikuuta kello 10 ja sitä voi katsoa Ylen kanavilta.

Lue myös:

Kaisa Mäkäräinen tunteellisena haastattelussa: “Olen varma, että kaipaan heitä eniten"

Elä uudelleen Kaisa Mäkäräisen uran viimeinen huikea kisa! Suomalaistähden päätöskisan jättipotti jäi vain sekuntien päähän

Kaisa Mäkäräisen päätä yritettiin kääntää viime hetkellä, mutta turhaan – nyt tunteet ovat päässeet valloilleen: "Vollotin, että olenko pettänyt suomalaiset"

Pyhäjärven SM-hiihdot siirtyvät viikolla eteenpäin

Suosittelemme sinulle