Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Hurrikaani jatkoi voittosarjaansa – päävalmentaja Heino sai jatkopestin

Vantaan Ducks nousi voitolla Mestaruusliigassa viidenneksi.

Jussi Heino
Hurrikaani-Loimaan päävalmentaja Jussi Heino jatkaa seurassa 2+3-vuotisella sopimuksella. Kuva: Kalle Parkkinen / Lehtikuva
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Lentopalloseura Hurrikaani-Loimaa kertoi lauantaina tehneensä päävalmentaja Jussi Heinon kanssa 2+3-vuotisen jatkosopimuksen. Illalla joukkue joutui uurastamaan täydet viisi erää ennen kuin Oulun Etta kaatui 3–2 lentopallon miesten Mestaruusliigassa.

– Olihan siinä tahkoamista. Molemmat joukkueet pelasivat hyvää puolustuspeliä, Heino tiivisti.

Hakkuri Samuli Kaislasalo oli 33 pisteellä Hurrikaanin tehokkain.

– Tuolla passimäärällä (66) kuuluukin tehdä hyvät pisteet, Heino totesi.

Tapio Toiviainen säesti 17 pisteellä ja Karri Kutinlahti 15 pisteellä. Aleksi Muukkonen oli 19 pisteellä Ettan tehokkain.

Voitto oli kolmantena jatkavalle Hurrikaanille seitsemäs peräkkäin, ja vastaavasti tappio tukevasti seitsemäntenä olevalle Ettalle kuudes peräkkäinen.

Ducks kukisti Hurmoksen ja nousi viidenneksi

Hyvässä vireessä oleva Vantaan Ducks kukisti lauantai-illan myöhäisottelussa Karelian Hurmoksen Joensuussa 3–1. Aleksander Rastamo oli 20 pisteellä vieraiden tehokkain. Valmentaja Juho Rajala antoi näin lepovuoron ykköshakkuri Joonas Jokelalle.

– Jokela oli mukana, mutta halusin antaa Rastamolle ensimmäisen kerran aloitusvuoron, Rajala sanoi ja kertoi joukkueen tähyävän neljän parhaan joukkoon.

Hurmos on neljän pisteen päässä viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevasta Perungan Pojista. Ducks-pelissä sen tehokkain oli Ville Louhela 19 pisteellä.

Hurmoksella on jäljellä neljä ottelua runkosarjassa. Hurmoksen loput ottelut pelataan kaikki Joensuussa, ja vastustajista joukkueella pitäisi olla hyvät mahdollisuudet voittaa PerPo 3. maaliskuuta ja sitä edellisessä ottelussa Etta.

Ducksilla on runkosarjaa jäljellä kolme ottelua. Se päättää runkosarjan kotona VaLePaa vastaan 27. helmikuuta.

Lue myös:

Savo Volley toipui cupin välierätappiosta ja nousi takaisin Mestaruusliigan kärkeen – joukkue ei ole silti saamassa kotietua

Ulkonaliikkumiskiellot ja peliruuhkat kuormittaneet maajoukkuepelaajia – Suomi lähtee kahdesti siirrettyihin EM-karsintoihin ennakkosuosikkina

VaLePan valtakausi jatkuu lentopallon miesten Suomen cupissa – viides mestaruus peräkkäin

Suosittelemme