Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Ilkka Herolan hyppy epäonnistui – voitto jää tänäänkin haaveeksi

Ilkka Herola lähtee hiihto-osuudelle sijalta 26. Eroa kärkeen on 2.14 minuuttia.

Ilkka Herolalle paha pettymys Klingenthalissa – voittokamppailu karkasi jo mäkiosuudella
Sakari Lund
Avaa Yle-sovelluksessa

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Ilkka Herola ei onnistunut Klingenthalin sunnuntain kilpailun mäkiosuudella yhdistetyn maailmacupissa. Herolan hyppy kantoi 128 metriä ja toi hänelle mäkiosuuden 26. sijan. Eroa kärkeen on 2.14 minuuttia.

Mäkiosuuden ykkönen oli Itävallan Lukas Greiderer, joka ponnisti hurjan 148,5 metrin hyvpyn. Toisena ladulle lähtee Japanin Ryota Yamamoto ja kolmantena saksalainen Manuel Faisst.

Eero Hirvonen lähtee hiihto-osuudelle sijalta 30, eroa kärkeen 2.30. Arttu Mäkiahon sijoitus on 43:s ja ero kärkeen 5.01.

Maailmancupia hallitseva Jarl Magnus Riiber ei ole tämän viikonlopun kisoissa mukana, vaan keskittyy jo Oberstdorfin MM-kisoihin. Se antoi Herolalle paremmat mahdollisuudet tavoitella ensimmäistä maailmancupin voittoaan, mutta se näyttää jäävän tänäänkin haaveeksi.

Lue myös:

Saksalaiset taktikoivat Ilkka Herolan ulos voittotaistosta – sitten suomalaistähti otti itse suuren riskin: “Jää kaivelemaan aika rajusti”

Sorsivatko saksalaiset Ilkka Herolaa dramaattisessa palkintokoroketaistossa? Ylen asiantuntijalta täystyrmäys: “Ei mitään jälkipuintia”

Ilkka Herola taisteli 16. sijalta neljänneksi, lopun kolarointi jäi harmittamaan: "Frenzel suikkasi sauvojen päälle, mutta se on joskus tällaista"

Suosittelemme