Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Kymen Sanomat: Roope Mäkelä siirtyy Peli-Karhuista KTP-Basketin päävalmentajaksi

KTP-Basketin päävalmentajan paikka vapautui, kun Tomi Kaminen irtisanoutui tehtävästä tammikuun lopussa.

Peli-Karhujen päävalmentaja Roope Mäkelä
Roope Mäkelä on entinen pitkäaikainen SM-sarja- ja maajoukkuepelaaja. Arkistokuva. Kuva: Antti-Jussi Korhonen
Juulia Tillaeus
Avaa Yle-sovelluksessa

Korisliigassa pelaavan kotkalaisseura KTP-Basketin uudeksi päävalmentajaksi on valittu Roope Mäkelä, kertoo Kymen Sanomat.

Lehden mukaan tällä hetkellä Peli-Karhujen naisten korisliigajoukkueen päävalmentajana toimiva Mäkelä siirtyy ensi kaudella KTP-Basketin miesten liigajoukkueen päävalmentajaksi. Mäkelä on solminut KTP:n kanssa vuoden mittaisen sopimuksen toisen vuoden optiolla.

46-vuotias Mäkelä on valmentanut PeKaa syksystä 2016 asti. Hänen valmennuksessaan joukkue on voittanut Suomen mestaruuden vuosina 2018 ja 2019 sekä cup-mestaruuden vuonna 2020.

Roope Mäkelä on entinen pitkäaikainen SM-sarja- ja maajoukkuepelaaja, jonka kasvattiseura on Peli-Karhut. Mäkelä on pelannut aiemmin KTP:n riveissä ja myös valmentanut joukkuetta muutaman ottelun ajan reilut kymmenen vuotta sitten.

KTP-Basketin päävalmentajan paikka vapautui, kun Tomi Kaminen irtisanoutui tehtävästä tammikuun lopussa. Seuran tiedotteen mukaan Kaminen ei saanut joukkuetta pelaamaan haluamallaan tavalla, ja hän päätti jättäytyä tehtävästä.

Lue lisää:

KTP-Basketin päävalmentaja Tomi Kaminen on irtisanoutunut – seurajohto yllättyi ratkaisusta

Suosittelemme sinulle