Hyppää sisältöön

EräViikinkien unelma murentui viime minuuteilla – jäi ensi kertaa pudotuspelien ulkopuolelle

Salibandyn miesten F-liigan pudotuspelijoukkueet ovat selvillä.

EräViikinkien ja OLS:n välinen ottelu ratkesi vasta rangaistuslaukauskisan jälkeen. Kuva: Ari Arola / F-liiga

Miesten F-liigan pudotuspelijoukkueet varmistuivat sunnuntain kierroksella. Kauden salibandymestaruudesta taistelevat Classic, Oilers, Nokian KrP, TPS, Happee, LASB, Westend Indians ja SPV.

EräViikingit jäi ensi kertaa ulos liigan pudotuspeleistä, kun se jäi ilman kolmen pisteen voittoa oululaisen OLS:n vieraana. EräViikinkien kahden maalin johto suli ottelussa kahdesti ja Tuukka Kivioja tasoitti ottelun viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

EräViikingit yritti viime minuuteilla voittoa kuudella neljää vastaan, mutta se onnistui osumaan pallolla vain tolppaan. Vierailija voitti ottelun lopulta rangaistuslaukauksilla 7–6, mutta tämä antoi helsinkiläisille vain kaksi pistettä ja joukkueen pudotuspeli unelma murentui.

Espoossa Oilers varmisteli paikkaansa sarjakakkosena, kun se kaatoi SPV:n maalein 8–5. Toinen espoolaisjoukkue Westend Indians nappasi toisen peräkkäisen voittonsa, kun se haki pisteet Tikkurilasta Tiikereiltä 6–4. Turussa sarjanelonen TPS otti 10–2-rutiinivoiton sarjajumbo Welhoista.

Miesten F-liigan runkosarja päättyy 27. helmikuuta.

Karoliina Kujalalle harvinainen merkkipaalu

Naisten F-liigassa SB-Pron Karoliina Kujala rikkoi kaikkien aikojen neljäntenä pelaajana 500 runkosarjapisteen rajan, kun hän viimeisteli PPS:aa vastaan kaksi maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.

500 pisteeseen ovat ennen Kujalaa yltäneet Nina Rantala (655), Katriina Saarinen (640) ja kaksossisko Elina Kujala (547).

SB-Pro voitti tasolohko A:n ottelussa PSS:n 7–3. Sijoitussarja B:ssä Classic kaatoi FBC Loiston jatkoajalla 7–6.

Lue myös:

Miisa Turunen, 15, on salibandyn superlupaus, joka tekee naisten liigassa hurjaa tulosta – poikkeuksellinen tahti herättää huomiota: "En ehdi ajatella sitä"

Naisten F-liigan perussarja pakettiin – SB-Pro tappiollakin runkosarjan ykköseksi

Suosittelemme sinulle