Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Tiger Woods Yhdysvalloissa pahassa autokolarissa – loukkaantui vakavasti, irrotettiin autostaan voimapihdeillä

Golfin supertähti Tiger Woods on joutunut Yhdysvalloissa vakavaan auto-onnettomuuteen.

Tiger Woods Yhdysvalloissa vakavassa auto-onnettomuudessa
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Golftähti Tiger Woods on viety sairaalahoitoon hänen jouduttaan auto-onnettomuuteen tiistaina aamulla. Asiasta tiedotti Los Angelesin sheriffin osasto, jonka mukaan onnettomuudessa oli osallisena yksi auto.

Woods oli tajuissaan, kun pelastajat saapuivat onnettomuuspaikalle, kertoo Los Angelesin piirikunnan poliisipäällikkö Daryl Osby CNN:n mukaan. Osbyn mukaan Woodsilla oli vakavia vammoja jaloissaan.

Myös Woodsin manageri Mark Steinberg kertoi Golf Digest-julkaisulle, että Woods kärsi useista vammoista jaloissaan. Hänet oli viety sairaalaan leikkaukseen.

Woods ajoi rajusti ulos tieltä, ja auto kärsi vakavia vahinkoja pyörittyään useita kertoja ympäri. Hän käytti onnettomuushetkellä turvavyötä.

Woods jouduttiin irrottamaan autostaan voimapihdeillä. Los Angelesin piirikunnan sheriffi Alex Villanueva arvioi lehdistötilaisuudessa, että auto oli kulkenut suurella nopeudella. Ajoneuvoon tuli merkittäviä vaurioita.

45-vuotias Woods oli julkaisun mukaan Kaliforniassa seuraamassa viikonloppuna PGA-kiertueen turnausta, jonka jälkeen hänen oli määrä jäädä kahdeksi päiväksi kuvamaan lehdelle materiaalia. Woods ei ollut saapunut paikalle toisena kuvauspäivänä.

Woods on voittanut urallaan 15 kertaa golfin major-turnauksen.

Tiger Woodsin auto romuttui pahoin onnettomuudessa
Tiger Woodsin auto romuttui pahoin onnettomuudessa Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

Tiger Woods nousi jakamaan vuosikymmeniä vanhaa voittoennätystä

Suosittelemme