Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Tiger Woodsin toipuminen vakavasta auto-onnettomuudesta etenee: siirrettiin toiseen sairaalaan

Golftähti Tiger Woods sai vakavia jalkavammoja tiistaisessa onnettomuudessa.

Tiger Woods hymyilee leveästi.
Tiger Woods on voittanut golfin major-turnauksen 15 kertaa urallaan. Kuva: Keyur Khamar/PGA TOUR via Getty Images
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Golfin supertähden Tiger Woodsin toipuminen tiistaisessa auto-onnettomuudessa saamistaan vammoista etenee, kertoi häntä ensimmäisenä hoitaneen sairaalan johtaja torstaina Yhdysvaltain aikaa. Woods on siirretty toiseen sairaalaan jatkamaan toipumista.

– Tiger Woods siirrettiin Cedars-Sinai-sairaalaan jatkamaan ortopedisen hoidon saamista ja toipumista. Henkilökuntamme puolesta haluan sanoa, että oli kunnia hoitaa yhtä sukupolvemme suurimmista urheilijoista, Harbor-UCLA-sairaalaa johtava tohtori Anish Mahajan sanoi.

Woods toipuu leikkauksesta, jossa korjattiin hänen oikeaan jalkaansa tulleita vammoja. Onnettomuudessa Woodsin auto pyöri useita kertoja ympäri, kunnes pysähtyi tien viereen. Hänen on kuvailtu olleen "hyvin onnekas", kun selvisi onnettomuudesta hengissä.

Tiger Woods joutui vakavaan auto-onnettomuuteen Yhdysvalloissa

Lue myös:

Tämän kaiken tiedämme nyt Tiger Woodsin vakavasta onnettomuudesta – "Parhaassa tilanteessa hän voisi palata ehkä kuuden kuukauden kuluttua"

Tiger Woodsin tilasta uutta tietoa: golftähti heräsi leikkauksen jälkeen

Tiger Woods sai ulosajossa vakavia avomurtumia jalkaansa, mutta pääsi jo leikkauksesta – viranomainen: Woods hyvin onnekas, kun selvisi hengissä

Tiger Woods Yhdysvalloissa pahassa autokolarissa – loukkaantui vakavasti, irrotettiin autostaan voimapihdeillä

Suosittelemme