Hyppää sisältöön

Aurinkomatkat alkaa myydä kesän pakettimatkoja Lappiin

Aurinkomatkat aloitti kotimaan pakettimatkojen myynnin Lappiin talvikaudelle jo viime syksynä.

Myynnissä ovat nyt kesän pakettimatkat Rukalle, Kuusamoon, Leville, Pallakselle, Ylläkselle, Saariselälle ja Rovaniemelle. Kuva: Ismo Pekkarinen / AOP

Matkanjärjestäjä Aurinkomatkat jatkaa kotimaan pakettimatkoja myös tulevalle kesälle. Aurinkomatkat aloitti kotimaan pakettimatkojen myynnin Lappiin talvikaudelle jo viime syksynä ja nyt pakettimatkoja voi ostaa Lapin kohteisiin myös ensi kesäksi.

Myynnissä ovat nyt kesän pakettimatkat Leville, Pallakselle, Ylläkselle, Saariselälle, Rovaniemelle, Rukalle ja Kuusamoon. Myöhemmin keväällä valikoimiin lisätään kokonaan uusina kohteina matkat Ahvenanmaalle ja Tahkolle.

– Tavoitteenamme on ollut tehdä kotimaan tuotannostamme ympärivuotinen ja olemme iloisia, että saamme mukaan myös täysin uusia kohteita. Asiakaskyselyjemme perusteella asiakastyytyväisyys on ollut kotimaan matkoillamme ennätyksellisen korkealla tasolla. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa tiedotteessa.

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara ja käsimatkatavara, sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat reittitietoineen. Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille.

Suosittelemme sinulle