Hyppää sisältöön

Brittihovissa tutkitaan väitteitä, joiden mukaan herttuatar Meghan kiusasi henkilökuntaansa

"Herttuatar on surullinen tästä viimeisimmästä hyökkäyksestä itseään vastaan, varsinkin kun hän on itse joutunut kiusatuksi", vastasi Meghanin edustaja.

Meghan ja Harry hymyilevät sateenvarjon alla
Sussexin herttuapari Harry ja Meghan osallistuivat seurapiiritapahtumaan Lontoossa 5. maaliskuuta 2020. Kyseessä oli ensimmäinen julkinen esiintyminen sen jälkeen, kun he ilmoittivat vetäytyvänsä kuninkaallisista tehtävistä. Kuva: Neil Hall / EPA
STT

Britannian hovi kertoi keskiviikkona aloittavansa tutkinnan syytöksistä, joiden mukaan Sussexin herttuatar Meghan kiusasi ja alisti henkilökuntaansa asuessaan hovissa.

Brittilehti The Timesin mukaan Meghanin avustaja on tehnyt valituksen, jossa hän syyttää herttuatarta useiden henkilökuntaansa kuuluvien kiusaamisesta.

– Hovissa ei suvaita kiusaamista tai vainoa. Henkilöstöosastomme tulee perehtymään tähän tarkasti, hovi vakuutti tiedotteessa.

Meghan kertoi edustajansa välityksellä olevansa surullinen lehtijutuista.

– Herttuatar on surullinen tästä viimeisimmästä hyökkäyksestä itseään vastaan, varsinkin kun hän on itse joutunut kiusatuksi, Meghanin edustaja sanoi.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan asuvat nykyisin Yhdysvalloissa Santa Barbarassa. He vetäytyivät hiljattain kaikista kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Lue myös:

Tabloid-lehden kustantaja määrättiin maksamaan yli puoli miljoonaa korvauksia herttuatar Meghanille

Suosittelemme sinulle