Hyppää sisältöön

Calgary Flames vaihtoi päävalmentajaa

Darryl Sutter palaa tuttuun seuraan, sillä hän valmensi Calgaryä kolmella kaudella.

Darryl Sutterin edellinen valmentajapesti päättyi Los Angeles Kingsissä vuonna 2017. Kuva: AOP

Puolustaja Juuso Välimäki sai uuden päävalmentajan, kun jääkiekon NHL-seura Calgary Flames korvasi Geoff Wardin Darryl Sutterilla. Seura kertoi ratkaisusta nettisivuillaan (siirryt toiseen palveluun).

Wardia ei pelastanut edes Flamesin tuore 7–3-voitto Ottawa Senatorsista.

– Meidän on keksittävä itse ratkaisut. Meidän on pystyttävä pelaamaan joukkueena jääkiekkoa oikealla tavalla, Ward sanoi NHL:n verkkosivujen mukaan maanantaisen Ottawa-tappion jälkeen.

Ratkaisu oli se, että päävalmentaja vaihtui.

Sutter palaa tuttuun seuraan, sillä hän valmensi Calgaryä kolmella kaudella 2002–2006 ja toimi seuran GM:n pomoroolissa 2003–2010. Sutterin edellinen valmentajapesti päättyi Los Angeles Kingsissä vuonna 2017. Sutter valmensi Kingsiä kuusi kautta ja luotsasi joukkueen Stanley Cupin voittoon 2012 ja 2014. Heinäkuusta 2019 lähtien hän on ollut Anaheim Ducksin valmennuksen konsultti.

Calgary on viidentenä liigan pohjoislohkossa, kaksi pistettä neljäntenä olevaa Montreal Canadiensia perässä. Lohkon neljä parasta etenee pudotuspeleihin.

Ward on toinen NHL:ssä tällä kaudella potkut saanut päävalmentaja. Montreal korvasi Claude Julienin 24. helmikuuta Dominique Ducharmella.

Lue myös:

Heiskanen ja Ristolainen maalivireessä, Barkov loisti Nashvillen kaadossa

Kommentti: Mitä tapahtui Dallas Starsille? Stanley Cup -finalisti valahti NHL:n pohjamutiin – joukkueen tilanne on hälyttävä

Mikko Rantanen hurjasteli tehot 2+2 NHL:ssä – Jesse Puljujärven Oilers voimaton Maple Leafsia vastaan

Kasperi Kapanen nousi ykköstähdeksi lähes 3 000 katsojan edessä – Juuse Saros sai kovan tällin päähänsä

Suosittelemme sinulle