Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Auto-onnettomuus pyyhkiytyi Tiger Woodsin muistista, ei muista edes ajaneensa

Vakavat vammat saattavat uhata 45-vuotiaan Tiger Woodsin uran jatkoa.

Tiger Woods.
Tiger Woods ei muista mitään onnettomuudesta. Kuva: AOP
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Golfin supertähti Tiger Woods ei tuoreeltaan muistanut ajaneensa edes autoa, kun viranomaiset kyselivät häneltä, miten hän päätyi ulos tieltä helmikuisessa onnettomuudessa. Woodsin tila selviää Los Angelesin poliisilaitoksen raportista, josta uutisoivat muun muassa USA Today ja Guardian.

– Kolaripaikalla kuljettaja kertoi, ettei muista mitään onnettomuudesta eikä muista edes ajaneensa autoa. Häneltä kysyttiin samat kysymykset myöhemmin sairaalassa, eikä hän muistanut silloinkaan mitään tapahtumista, raportti kertoi.

Woodsin ohjaama auto paiskautui tien sivuun ja pyöri jälkien perusteella useita kertoja ympäri. Kolaripaikalta ei löytynyt jarrutusjälkiä. Viranomaiset selvittävät, syyllistyikö Woods liikenneturvallisuuden vaarantamiseen esimerkiksi kännykkää käyttämällä. Hän oli autossa yksin.

Woods sai 23. helmikuuta ulosajossa vakavia vammoja jalkoihinsa. Vammat saattavat uhata 45-vuotiaan Woodsin uran jatkoa.

Lue myös:

Tiger Woodsin toipuminen vakavasta auto-onnettomuudesta etenee: siirrettiin toiseen sairaalaan

Tämän kaiken tiedämme nyt Tiger Woodsin vakavasta onnettomuudesta – "Parhaassa tilanteessa hän voisi palata ehkä kuuden kuukauden kuluttua"

Tiger Woodsin tilasta uutta tietoa: golftähti heräsi leikkauksen jälkeen

Tiger Woods sai ulosajossa vakavia avomurtumia jalkaansa, mutta pääsi jo leikkauksesta – viranomainen: Woods hyvin onnekas, kun selvisi hengissä

Suosittelemme