Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Haluatko saada musiikkisi osaksi jalkapallon EM-kisalähetyksiä? Vielä ehdit osallistua Huuhkajaviisuihin!

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia ja Yle Urheilun Huuhkajaviisuilla haetaan kappaleita EM-kisalähetyksiin. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 25.4. asti.

huuhkajat
EM-kisat alkavat 11. kesäkuuta. Kuva: Tomi Hänninen
Yle Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Yle Urheilu järjestää kilpailun, missä kenellä tahansa on mahdollisuus saada oma kappaleensa kuuluviin EM-kisalähetyksiin. Johtuen EM-kisojen siirtymisestä kesään 2021, myös Huuhkajaviisujen aikataulua muutettiin.

Kappaleita voi nyt lähettää 25.4.2021 saakka osoitteeseen huuhkajaviisut@yle.fi

Takarajan jälkeen esiraati valitsee kymmenen finaaliedustajaa, ja nämä kymmenen kappaletta kilpailevat lauantaina 15.5. klo 16.15–19. Yle Puheella pidettävässä finaalilähetyksessä. Huhtikuun puoliväliin mennessä kilpailuun on osallistunut reilusti yli sata kappaletta.

Myös kuuntelijoilla on mahdollisuus antaa äänensä suosikeilleen, sillä Yle julkaisee kymmenen finaalikappaletta verkkosivuillaan toukokuun 2021 alkupuolella.

Huuhkaja-raadilta ja yleisöltä kolme eniten pisteitä saanutta kappaletta pääsee varmuudella osaksi Ylen jalkapallon EM-kisalähetyksiä. Tämä kilpailu on varmin väylä saada musiikkinsa kuuluviin ensi kesän EM-jalkapallolähetyksissä.

Kappaleen ei tarvitse olla suora kannatuslaulu Huuhkajille tai kertoa EM-kisoista, vaan sillä voi ilmentää jalkapalloa monesta eri kulmasta. Vain mielikuvitus on rajana.

SÄÄNNÖT JA EHDOT

1. Kilpailun järjestäjä on Yleisradio Oy, Uutiskatu 5, 00024 Yleisradio (”Järjestäjä”).

2. Kappaleen tekijät ja esittäjät voivat käyttää kappaleessa vain itse luomaansa materiaalia, johon heillä on kaikki tekijän- ja muut oikeudet. Kilpailuun voi osallistua joko täysin tuoreella kappaleella, mutta myös aiemmin julkaistulla kappaleella, kunhan se on ilmestynyt jalkapallon EM-taipaleen aikana (esimerkiksi Kansojen liigan aikana julkaistut kappaleet voivat osallistua kisaan).

3. Materiaalit on lähetettävä Ylelle 25.4.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen huuhkajaviisut@yle.fi

Ilmoittautumiseen vaaditaan digitaalisessa muodossa:

– Kappale tiedostomuodossa mp3

– Julkaisukelpoinen esittely (artistista/artisteista ja/tai yhtyeestä, sekä lyhyt kuvaus kappaleen tarinasta)

– Kappaleen sanat. (.doc, .pdf tai .rtf)

Esiraati valitsee kymmenen finaaliedustajaa, ja nämä kymmenen kappaletta kilpailevat toukouussa 2021 Yle Puheella pidettävässä finaalilähetyksessä. Yle julkaisee kymmenen finaalikappaletta verkkosivuillaan toukokuun alkupuolella. Raadilta ja yleisöltä kolme eniten pisteitä saanutta kappaletta pääsee osaksi Ylen jalkapallon EM-kisalähetyksiä.

4. Yle raportoi ja maksaa korvauksen Teoston kautta sellaisen musiikin käytöstä, josta tekijä on tehnyt Teosto-ilmoituksen. Kaupallisena äänitteenä julkaistusta musiikista suoritetaan korvaus Gramexin kautta. Ylellä on oikeus käyttää kaikkia kilpailuun lähetettyjä kappaleita kilpailun ja kisalähetysten toteuttamiseksi ilman muuta korvausta.

5. Osallistujien tietoja käytetään vain kilpailun järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä löydät Ylen tietosuojalausekkeesta https://yle.fi/aihe/yleisradio/tietosuojalauseke

6. Kappaleiden esittäjät, säveltäjät, sanoittajat ja sovittajat hyväksyvät osallistuessaan kilpailun säännöt ja sitoutuvat niihin.

Lisätiedot:
Antti Ennekari, tuottaja, Yle Urheilu, antti.ennekari@yle.fi

Juttua muokattu 15.3.2021 klo 8.34: säännöissä ja ehdoissa luki virheellinen päivämäärä. Materiaalit on lähetettävä 25.4. mennessä.
Juttua muokattu 19.4.2021 klo 12.52: finaalilähetyksen lähetysaika muuttunut lauantaiksi 15.5. klo 16.15–18.15.
Juttua muokattu 4.5.2021 klo 16.39: finaalilähetyksen lähetysaika muuttunut klo 16.15–19.

Lue myös:

Huuhkajaviisutkin siirtyvät vuodella – haluatko musiikkisi osaksi Ylen EM-kisalähetyksiä?

Palloliitossa odotetaan kuumeisesti Uefan päätöksiä EM-kisoista – Huuhkajien leiritys voi siirtyä Venäjältä kotimaahan: "Siitäkin on keskusteltu"

Suosittelemme