Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Himoksella aiotaan muhinoida erotiikkafestareiden peruuntumisesta huolimatta – Himos Lomien toimitusjohtaja kohusta: "Se on harmillista, että Himos nousee otsikoihin näiden yksittäisten juhlien vuoksi"

Himoksen lomakeskus on joutunut korona-ajan bilekohujen kohteeksi.

Kesämökki ja laituri.
Himoksen lomakeskus on noussut otsikoihin korona-aikana siellä järjesttyjen mökkijuhlien vuoksi. Kuva: Simo Pitkänen / Yle
Titta Puurunen
Avaa Yle-sovelluksessa

Iltalehti uutisoi ensimmäisenä parinvaihtajien puuhaavaan Himokselle seksibileitä koronasta huolimatta.

Jämsän Himoksella oli tarkoitus järjestää suosittu Himo & Erotiikka -festivaali muutaman viikon kuluttua huhtikuussa. Muun muassa parinvaihtajien suosima tapahtuma kuitenkin siirrettiin eteenpäin elokuulle koronapandemian vuoksi.

Festivaaleilla on ollut edellisinä keväinä mukana 500–600 juhlijaa. Nyt eri parinvaihtosivustoilta on Iltalehden mukaan käynyt ilmi, että joissain Himoksen mökeissä aiotaan pitää peruuntuneiden festareiden varjobileitä.

Tieto varjobileistä tuli Himos Lomien toimitusjohtajalle Päivi Heikkalalle yllätyksenä.

– Emme tietenkään voi puuttua siihen, mitä ihmiset mökeissään tekevät. Mutta toki toivomme, että mökin vuokraajat noudattaisivat annettuja koronaohjeistuksia, kuten kokoontumisrajoituksia.

Himos Lomat ohjeistavat mökkien vuokraajia pysyttelemään omissa mökeissään ja omissa porukoissaan. Heikkalaa harmittaa Himoksen maineen kärsiminen muutamien asiakkaiden yksittäisen toiminnan vuoksi.

– Se on harmillista, että Himos nousee otsikoihin näistä yksittäisistä bileistä, kun meillä on yli 400 mökkiä ja vain muutamissa niistä järjestetään joskus jotain juhlia. Tämä on ensisijaisesti perheiden talviloman viettopaikka, sanoo toimitusjohtaja.

Voit keskustella aiheesta 20.3. klo 23.00 saakkka.

Suosittelemme sinulle