Hyppää sisältöön

Kauppalehti: Oululainen Uros muuttaa Sveitsiin – syyksi sanotaan sijainti, kansainvälinen kasvu ja huippuosaajat

Vauhdikkaasti kasvanut teknologiayhtiö siirtää pääkonttorinsa Oulusta Sveitsiin. Suomi pysyy tuotekehityksen keskuksena.

Suomi jatkaa Uros-konsernin tuotekehityksen keskuksena. Lisäksi yhtiö investoi jatkossakin Oulun yksikön toimintaan ja kasvuun samoin kuin Tampereen hankkeisiin. Arkistokuva. Kuva: Anne Savin / Yle
Risto Ukkonen

Oululainen teknologiayhtiö Uros siirtää pääkonttorinsa Oulusta Sveitsiin.

Asiasta uutisoineen Kauppalehden (siirryt toiseen palveluun) mukaan Suomi jatkaa kuitenkin konsernin tuotekehityksen keskuksena. Lisäksi yhtiö tulee jatkossakin investoimaan Oulun yksikön toimintaan ja kasvuun, samoin kuin Tampereellakin käynnissä oleviin hankkeisiin.

Yhtiön mukaan pääkonttorin siirto Sveitsiin parantaa kansainvälisiä kasvumahdollisuuksia ja mahdollisuuksia pörssilistautumiseen. Lisäksi yhtiö nostaa lehdessä esille Sveitsin keskeisen sijainnin ja kansainvälisten huippuosaajien saatavuuden.

Uros on kymmenessä vuodessa kasvanut muutaman kymmenen työntekijän yrityksestä miljardiliikevaihtoa pyörittäväksi kansainväliseksi yhtiöksi. Uros tuottaa ja myy mobiiliratkaisuja ja teollisen internetin järjestelmiä, laitteita ja palveluita. Yhtiö tekee yhteistyötä teleoperaattoreiden kanssa eri puolilla maailmaa.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle