Hyppää sisältöön

Classic avasi F-liigan välierät yllätyksellä – hallitseva mestari hävisi kotikentällään

F-liigan naisten salibandyvälierissä koettiin yllätys, kun Classic kaatoi runkosarjan voittaneen SB-Pron 3-2. Toisessa välieräparissa runkosarjan kakkonen SSRA kaatoi PSS:n lukemin 3–2.

SB-Pro vei runkosarjan. Kuva: Tomi Hänninen

Classic rakensi Nurmijärvellä voittoon riittäneen etumatkan jo avauserässä, jossa osuivat Alisa Pöllänen ja kahdesti maalannut Sofia Lappalainen.

Kotijoukkue SB-Pron kiri nähtiin päätöserässä, jonka alussa osui Mirja Hietamäki ja kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua ylivoimalla Anu Raatevaara. Tasoittavaa maalia hallitseva mestari ei kuitenkaan saanut tehtyä, kun vastassa oli hyvävireinen Classic-maalivahti Elsi Kangasharju.

Oulussa vieraiden PSS:n Milja Saarikoski teki avausmaalin ennen puolimatkan krouvia, mutta sen jälkeen maaliverkkoa heiluttivat SSRA:n Emmi Niemelä, Liinu Koivisto ja seitsemän ja puoli minuuttia ennen loppua Elli Kylmäluoma.

PSS:n Ella Holmberg kavensi kuusi sekuntia ennen summeria ja sai pallon vielä keskialoituksesta itselleen, mutta illan viimeinen laukaus viuhui ohi Rankkojen Ankkojen maalin ja PSS:n myllytyksessä isoja torjuntoja huhkineen sveitsiläisvahti Flavia Rentschin.

Toiset välieräottelut pelataan maanantaina Tampereella ja Porvoossa. Paikka loppuotteluissa aukeaa kolmella voitolla.

Suosittelemme sinulle