Hyppää sisältöön

Mikkelissä ja Juvalla voi vuokrata koko uimahallin perheen yksityiskäyttöön

Myös Mikkelin jäähallin vuokraamista voi tiedustella.

titlecard för video
Uimahalliin ei ole hetkeen päässyt, mutta nyt hallin voi vuokrata perheen omaan käyttöön. Kuvituskuva. Kuva: Yle/ Lukas Rusk
Milka Krogerus

Mikkelin kaupunki vuokraa uimahallia ja jäähallia perheiden yksityiskäyttöön. Juvalla Vesiliikuntakeskus Sampola on myös vuokrattavissa.

Sisäliikunta on monella ollut jäähyllä koronan takia, mutta Mikkelissä ja Juvalla pääsee silti liikkumaan, jos varaa perheelleen yksityisvuoron uimahallista tai jäähallista. Uimahallin vuokraamiseen idea napattiin muilta kaupungeilta.

- Kaupunkien on näinä aikoina pitänyt miettiä, että miten asiakkaita voitaisiin palvella paremmin. Muutamia kyselyitäkin on kaupunkilaisilta tullut jo, kertoo Mikkelin kaupungin liikuntasuunnittelija Paula Åhman.

Viihdeuimala Rantakeitaan voi lauantaista 10. huhtikuuta eteenpäin varata puoleksitoista tunniksi kerrallaan, korkeintaan kuudelle samassa taloudessa asuvalle henkilölle. Saunat eivät kuitenkaan ole käytössä yksityisvuoroilla.

Mikkelissä uimahallivuoron voi varata netissä, jäähallin vuokrauksesta voi sopia puhelimitse.

Juvalla uimahallin voi vuokrata puhelimitse perjantaista 9. huhtikuuta lähtien näillä näkymin huhtikuun loppuun asti, ellei uimahalleja päästä avaamaan yleisölle jo aikaisemmin.

Suosittelemme sinulle