Hyppää sisältöön

Loton jättipotin voittanut porukka ilmoittautunut Veikkaukselle – "Kyllähän tuollainen vähän pistää pökerryttämään"

Yksi voittajista soitti Veikkaukseen ja kertoi voiton osuneen kaveriporukalle.

Loton historian suurin voitto osui viiden osuuden porukkapeliin, joka oli pelattu Palonurmen kyläkaupassa. Kuva: Sami Takkinen / Yle

Lauantai-illan Loton jättipotin voittanut viisikko on ottanut yhteyttä Veikkaukseen ja on tietoinen voitostaan. Loton historian suurin voitto osui viiden osuuden porukkapeliin, joka oli pelattu Palonurmen kyläkaupassa Kuopion Nilsiässä.

Yksi voittajista soitti Veikkaukseen ja kertoi 15,7 miljoonan euron voiton osuneen kaveriporukalle, jonka tunnelmat ovat iloiset ja yllättyneet.

– Minä siinä lauantai-iltana katselin arvontaa telkkarista ja merkitsin voittonumerot ylös. Tarkistelin sen jälkeen numeroitamme. Ensin tuli yksi pienempi voitto ja sitten oli tämä rivi, jossa oli kaikki seitsemän numeroa oikein, voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Voiton lauantai-iltana huomannut pelaaja oli yhteydessä muihin kuponkien omistajiin ja kehotti heitäkin tarkistamaan numeronsa. Moni huomasi viestin vasta sunnuntaiaamuna.

– Eipähän mennyt heillä yöunet. Itse tuli nukuttua lauantain ja sunnuntain välinen yö vähän huonosti. Kyllähän tuollainen vähän pistää pökerryttämään.

Voittajat eivät toistaiseksi halua nimiään julkisuuteen.

Lue myös:

Kaikkien aikojen lottopotti pelattiin nilsiäläisellä kyläkaupalla – kauppias: "He saattoivat olla ohikulkijoitakin"

Nilsiäläisellä kyläkaupalla veikanneelle porukalle kaikkien aikojen lottopotti – kauppias iloitsee: hieno lopetus kaupan pitämiselle

Suosittelemme sinulle