Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Pohjoismaiden parhaat FIFA-pelaajat kohtaavat Nordic Invitationalissa – katso suorana!

Yle näyttää viikonloppuna runsaasti e-urheilua Yle Areenassa ja Twitch.tv-palvelussa.

Jaakko Palvaila
Avaa Yle-sovelluksessa

Viikonloppuna Ylen kanavissa on jälleen tarjolla runsaasti e-urheilua.

Lauantaina ratkotaan Pohjoismaiden herruus e-futiksessa Nordic Invitational -turnauksen merkeissä. Suomen parhaat FIFA 21 -videopelin pelaajat saavat turnauksessa vastaansa huippupelaajia Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Jokaista maata edustaa turnauksessa neljä pelaajaa, joista kaksi pelaa otteluita Xbox-konsolilla ja kaksi Playstationilla. Maiden väliset kohtaamiset pelataan ottelupareina siten, että kummallakin konsolialustalla pelataan yksi ottelu. Otteluparin voittaja ratkaistaan yhteismaalien perusteella.

Suomea turnauksessa edustavat Joona "Krompe" Vaajala, Jesse "Kossu72" Kosamo, Eemeli "snipguy" Simpanen ja Niklas "nigi" Gallen. Vaajala ja Simpanen pelaavat Suomen Xbox-ottelut, Gallen ja Kosamo hoitavat Playstation-puolen.

Kello 12:00 Suomen ja Ruotsin välisellä kohtaamisella käynnistyvä turnaus huipentuu kello 17:15 alkaen lauantai-iltana pelattavaan loppuotteluun. Turnauksen selostavat Rasmus "rrapsu" Virtanen ja JP Partiainen.

Sunnuntaina luvassa on vielä lisää e-urheilua e-jalkapallon Suomen Cupin finaalien ja Digital Racing eSM -karsintasarjan merkeissä.

FIFA 21: Nordic Invitational, la 17.4.
Twitch.tv | Yle Areena

lohkovaiheen ottelut ottelupareina (paras kahdesta)
12:00 Suomi – Ruotsi
13:00 Suomi – Tanska
14:00 Suomi – Norja

16:00 välierä (paras kahdesta)
17:15 loppuottelu / pronssiottelu (paras kolmesta)

Suosittelemme