Hyppää sisältöön

Forssan Alku kaappasi pronssimitalin naisten Korisliigassa

Forssalaiset tekivät viimeisellä neljänneksellä peräti kymmenen peräkkäistä pistettä.

Mia Loyd
Mia Loyd teki kymmenen pistettä ja otti 15 levypalloa. Kuva: Tomi Jokela / AOP
STT Urheilu

Forssan Alku päätti kautensa naisten Korisliigan pronssijuhliin, kun se kukisti lauantaina Espoossa EBT:n pistein 74–55. Pronssiottelu kääntyi vieraille, kun Alku onnistui tiivistämään puolustustaan toisella neljänneksellä.

Alku vei mitalit lopullisesti EBT:n ulottuvilta tekemällä viimeisen neljänneksen aluksi kymmenen peräkkäistä pistettä.

– Hieno lopettaa kausi voittoon. Olen ylpeä joukkueesta. Yleisön puuttuminen teki kaudesta haastavan, mutta olemme tienneet, että fanit ovat tukeneet meitä koko kauden, Forssan takapelaaja Anni Mäkitalo sanoi Ruudun haastattelussa.

Keondria Calloway heitti forssalaisille 14 pistettä. Mia Loyd teki kymmenen pistettä ja otti 15 levypalloa.

Morgan Batey heitti kotijoukkueelle 14 pistettä.

Lue myös:

Awak Kuierin menestys sai kasvattiseuran nuoret tytöt uskomaan unelmiinsa: "Kaikki on mahdollista"

Näin paljon Awak Kuier voi tienata huippusarja WNBA:ssa – suomalaistähti pelaa todennäköisesti myös Euroopassa, koska haluaa ansaita enemmän rahaa

Awak Kuier sai perheeltään viestin, joka nousi päivän merkityksellisemmäksi yksityiskohdaksi – juhlii WNBA-varaustaan maltillisesti: "Syömme vähän kakkua ja hengailemme"

Tällaiset mahdollisuudet Awak Kuierilla on loistaa WNBA:ssa – maajoukkueen päävalmentaja kertoo, miksi Dallas Wings on suomalaistähdelle hyvä osoite

Awak Kuier, 19, teki suomalaista urheiluhistoriaa! Varattiin toisena WNBA:han: "Olen niin kiitollinen, että minulla on tuollainen perhe"

Suosittelemme sinulle